Adrian Pop
· 30 iulie la 18:19
A venit Timpul ca Profesionistii sa-si ajute Neamul.
În ultimii 27 de ani am asistat neputincioşi la o bulversare accentuată a multora dintre valorile societăţii româneşti tradiţionale. Din rândul acestora, spre disperarea unei mari mase de ingineri, economişti, tehnicieni şi muncitori, remarcăm ascensiunea vertiginoasă a verbului “A VINDE”, în detrimentul verbului “A PRODUCE”.
Astăzi, cele mai grave prejudicii cu care ne confruntăm au devenit DEZORIENTAREA şi STRESSUL.
... Prietenul meu Florin Zaborila, unul din cei mai mari profesionisti pe care i-am avut, cu ani in urma imi scria..." Aici, nu este decor sofisticat pentru domnişoare tomnatice, nu-i Paradis ori Iad. Aici, totul se desfăşoară aidoma dialecticii lui Brâncuşi, “ un ţăran hotărât care-şi ciopleşte materialul cu gesturi de mare cosaş”.
Putem impreuna sa " modelam " un sistem de VANZARI si de PRODUCTIE profesionist, dar pentru asta este nevoie sa invatam la inceput sa comunicam eficient. Avem nevoie de un PUNCT DE SPRIJIN si de-o BAZA DE PLECARE extrem de serioase, astfel incat sa avem cu totii pe ce sa recosntruim Romania reintregita....din temelii.
Vezi mai mult
Îmi place
Comentează
1313 Elisabeta Matis, Aurelian Alex şi alţi 11
Comentarii
Adrian Pop Bunavointa " comunicarii eficiente " sta la baza a tot ceea ce dorim sa realizam impreuna in Romania reintregita !!!!!! Pana nu intelegem acest lucru si nu-l facem concret, cuantificabil de cat mai multi romani....., ne vom da cu pararea in tot si-n toate, adica mama esecurilor !!!!!!
Marcaje