Cristian Petcu un OM informat
a distribuit un link.
2 ore
Muntele Retezat este, de fapt, o Piramida veche de 14.000 de ani, unde se afla ascunse secretele omenirii. La prima vedere, Muntele Retezat pare a fi o formatiune naturala, dar nu este deloc asa. In Muntele Retezat se afla ascunse multe tezaure, aceasta piramida fiind o adevarata biblioteca. Odata cu accesarea acestor informatii, noi vom cunoaste istoria omenirii.
Regele Decebal – ultimul inițiat care cunoștea arhiva omenirii din Piramida din Muntele Retezat
Muntele Retezat este, de fapt, o Piramida veche de 14.000 de ani, unde se afla ascunse secretele omenirii. La prima vedere, Muntele Retezat pare a fi o…
EFEMERIDE.RO
Îmi place
ComenteazăDistribuie
24Flen Lensburi, Ioan Romeo şi alţi 22
12 distribuiri
Comentarii
Daniel Frasin Oare de asta l-au belit de pădure austriecii pe muntele Retezat?Probabil de-acum vor inventa o altă găselniţă pentru a intra mai în amănuntele muntelui....
Îmi place
· Răspunde · 15 minute
Şterge
Adrian Pop LA ULTIMA ECLPSA, ERAM IN ZONA RETEZAT CU MAI MULTI TINERI, PE UN VARF DE MUNTE...PRINTRE CARE SI TREI ENGLEZI. ATUNCI S-A INTAMPLAT UN FENOMEN INCREDIBIL IN MOMENTUL CAND A APARUT " DIAMANTUL " , CAND A REAPARUT SOARELE, AM VAZUT O POARTA.....PLECASEM CU CATEVA ORE INAINTE DE LA CABANA VALEA DE PESTI, SPRE RETEZAT.
Marcaje