Domnule Adi.
Ma bucur ca in preajma Sarbatorilor de Pasti, parintele spiritual al nostru si al tuturor, sa aiba bucuria sa devina sanatos. Poate ca rugaciunea noastra , a tuturor sa ajute la realizarea acestei bucurii. Cred ca se va intimpla sa fie asa.
Cu stima ,
Ioan.
--- On Wed, 4/11/12, adi pop <adipop@popservice.ro> wrote:
From: adi pop <adipop@popservice.ro>
Subject: Re: Fwd: Pasti Fericite !
To: "Alecu Ioan" <alecu_ioan@yahoo.com>, paulpurea22@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, administrator@cab.ro, popa.alina_gratiela@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, cici7773@yahoo.fr, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, gabi@popservice.ro, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, research@popservice.ro, doinap@popservice.ro, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, victor.roncea@gmail.com, fmflorin@gmail.com, spt2000ro@yahoo.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, virgiliu.stroescu@gmail.com, ddd@dandiaconescu.ro, paulpurea22@yahoo.com, fcondurateanu@yahoo.com, fcondurateanu@gmail.com, florin.condurateanu@gmail.com, birou@eduarddumitrascu.ro, sorinovidiubalan@gmail.com, ppdd_dj@yahoo.com, ppdd_bz@yahoo.com, ppddsacalaz@yahoo.ro, tineretppddtm@ymail.com, george_osi@yahoo.com, vpavlicenco@yahoo.com, v.pavlicenco@parlament.md, contact@consiliul-unirii.ro, vitalia@pavlicenco.eu
Date: Wednesday, April 11, 2012, 11:27 PM
Domnule Ioan,
Ma bucur enorm de mult ca Domnul doctor Paul Purea s-a referit in mesaj si la echipa noastra, cea a Sfatului Batranilor din Romania.
Este un OM de-o mare sensibilitate si capabilitate.
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...ul-Purea-un-OM
Parametrii Bazei de plecare la DRUM NOU au o importanta fundamentala la reconstructia Morala si Economica a Romaniei.
In seara aceasta mi s-a spus telefonic ca de Mos, de Prietenul meu de Suflet - Tudor Diaconu, se va ocupa careva si-l vor duce Luni la Bucuresti, sa fie ajutat la o clinica, unde o sa i se refaca campul Energetic de catre un mare bioenergetician. Maine o sa vina de la Bucuresti o alta persoana care o sa-l ajute, in acest . In ultimele zile Mosu a reinceput sa mearga....O veste deosebit de buna.
Azi mi s-a adus la cunostinta de catre Doamna Profesoara Cecilia, ca sunt tot mai multi oameni la nivel planetar interesati de cartile Mosului.
Cu siguranta ca de Marea Opera a Prietenului meu, foarte multi semeni vor afla. O sa traducem tot metru cub de manuscrise, in 7-8 limbi de circulatie internationala.
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...OR-din-ROMANIA
O seara placuta,
adi
On 4/11/2012 10:53 PM, Alecu Ioan wrote: Domnule Adi,
Am citit dialogul dinte Dumneavoastra si Domnul Purea.
Am palcuta placere sa vad cum doi oameni deosebiti se pot bucura impreuna pentru idealurile comune si aceasta bucurie sa fie impartasita si celolanti.
Cu bucurie,
Ioan.
--- On Wed, 4/11/12, adi pop <adipop@popservice.ro> wrote:
From: adi pop <adipop@popservice.ro>
Subject: Fwd: Pasti Fericite !
To: paulpurea22@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, administrator@cab.ro, popa.alina_gratiela@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, cici7773@yahoo.fr, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, gabi@popservice.ro, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, research@popservice.ro, doinap@popservice.ro
Date: Wednesday, April 11, 2012, 10:09 PM
Stimate Domnule Paul Purea,
Imi faceti o mare onoare ca-mi scrieti.
De multe ori ma simt extrem de singur in munca aceasta inumana de reconstructie Morala si Economica a Romaniei, de care m-am apucat acum 16-17 ani. Faptul ca Dumneavoastra ati remarcat in aceasta un ignisifiant licar de Lumina Adevarata, ma determina sa continui si mai indarjit lupta aceasta cu " malu' ". Trebuie sa " deschidem " impreuna DRUMURI NOI, pe-o CALE comuna.
Ati observat usor, spun asta pentru ca va urmaresc cu cea mai mare atentie cand sunteti prezent la emisiunea Domnului Dan la OTV, ca schimbarea ce are loc ACUM in Romania nu reprezinta " ceva " de conjunctura....ci este " CEVA " de-o profunzime fundamentala in ceea ce priveste Renasterea Societatii Umane.
Din pacate, am fost scos de un binevoitor de pe facebok, asa ca nu mai pot sa va scriu. M-am reinscris, dar in acest moment nu mai pot sa ma loghez la adresa Dumneavoastra.
http://www.facebook.com/zalmoxa.adipop
Acum am citit tot mesajul pe care mi l-ati scris.
Sunteti o persoana aparte, de-o finete Sufleteasca si de-o profunzime in gandire rar intalnita.
Cum spuneam, in miile de nopti albe de cautari de mai bine pentru Neamul nostru, mi s-au revelat incet-incet logica pasilor pe acest DRUM NOU. Si cel mai important lucru este acela ca mi s-a dezvoltat intuitia....
STIU bine, de cateva zile, ce este in Sufletul Dumneavoastra. Stiu bine cum ganditi. STIU bine, de cateva zile, ce este in Sufletul Dumneavoastra. Tot atat de bine stiu si cum ganditi. Va simt in fiecare Clipa tot sistemul si tot ce va inconjoara.
Avem enorm de multe puncte in comun.
Important este sa nu " picam " amandoi in acelasi Timp. Pentru siguranta sistemelor pe care dorim sa le cladim, este nevoie sa fim cel putin trei persoane, dar despre aceste concepte o sa o discutam pas cu pas....
Acum DUMNEZEU a facut in asa fel incat sa nu mai fim singuri. Suntem impreuna. Faptul ca Romanii s-au cam dus cu totii spre abisurile acestea, trebuie sa motiveaze " Uriasii in Gandire " ai Neamului nostru, infinit mai mult.
Pentru a " construi " ceea ce ne propunem, in primul rand trebuie creeat CONSTIENT un " PUNCT de SPRIJIN ". Aceasta Energie de forma, aceasta " TRINITATE " este formata din doua persoane si....din RELATIA FRUMOASA dintre acestea. " Scara valorii " urcata in acelasi Timp de cei doi, are nevoie sa se sprijine pe o BAZA trainica, conturata pe cateva principii corecte.
Grabindu-ne incet Domnule doctor, va rog sa respectam amandoi Clipa T0 si astfel sa gasim amandoi premizele pentru a discuta principiile BAZEI de plecare la DRUM NOU. Odata consolidata aceasta BAZA de plecare, vom discuta amandoi cu a treia persoana, samd....Asa este Legea strabuna, Om cu Om, Idee cu Idee, Ban Curat cu Ban Curat....
Telefonul meu direct este - 0744 581688
Rar ma deplasez prin tara sau in strainatate, pentru ca " modelarea " Tinerilor din Scoala de afaceri online Zalmoxa reprezinta o prioritate si mai ales pentru faptul ca am un nepotel cu care stau zilnic, dar pentru ca va respect extraordinar de mult, am posibilitatea sa vin eu la Bucuresti sau oriunde doriti. Chair maine, daca sunteti disponibil pentru 1-2 ore, pot ajunge oriunde in tara, sa ne vedem.
De Sarbatori, numai de bine atat Dumnavostra cat si Familiei. Paste Fericit !
Multumiri pentru urari, din partea Sfatului Batranilor din Romania.
O seara Minunata,
adi
-------- Original Message --------
Stimate domnule Adrian Pop ,
marturisesc placerea de a va scrie acest mesaj . Din cate mi-am dat seama ( citind ceea ce publicati pe facebook ) sunteti un om cu adevarat deosebit, de care Romania are nevoie - in aceste momente de cumpana - intru modelarea omului ( cetateanului ) nou , care in final sa ajute la MAREA SCHIMBARE pe meleagurile noastre romanesti ( daca vreti, zalmoxiene - ca sa va fac o si mai mare placere ! ) . Cred ca idealurile Dumneavoastra sunt si idealurile mele . Amandoi dorim acelasi lucru : romanii ( macar mare parte din ei ) sa posede valentele si calitatile unui cetatean modern - demnitate , morala , simtul adevarului si al dreptatii , responsabilitate civica , mandrie nationala . Sa cunoasca si sa stie ca toate insuccesele si esecurile noastre ( mai ales cele din ultimii ani ) se datoreaza noua ! Si numai noua, romanilor ! Ori cate voci s-ar indrepta impotriva acestei afirmatii, raman la parerea mea . Noi, sau mai bine spus, ai nostri , au furat , au distrus , au iscalit contracte frauduloase , in dauna si spre impingerea natiunii romane in mlastina in care ne balacim astazi . Noi , sau ai nostri , ne-au mintit si ne mint , au distrus invatamantul , sanatatea si cultura .Noi, sau ai nostri , au aruncat legile , codurile - penal si civic - intr-un troc al porcilor . Noi, sau ai nostri...o , cat de mult am putea continua cu aceste dureroase cuvinte !
Ma cunoasteti destul de putin , dar cred indeajuns , pentru a nu ma cataloga "un fals ", un patriothard . Ceea ce doresc cu adevarat este o ROMANIE , ALTA DE CUM ESTE . O ROMANIE asa cum o visam amandoi . Dar...trebuie sa marturisesc , cu fiecare zi traita aici in tara devin tot mai sceptic , tot mai trist, ca nu vom ajunge acolo unde ne-am propus , niciodata . N-am crezut , ca am ajuns si ne gasim in asemenea adancuri ! N-am crezut ca un popor - poporul meu ! - se lasa si, este atat de usor de manevrat ! Este dureros , este dincolo de durere ! Dar, iarasi acest "dar"... " nadejdea sa nu-ti pierzi " ! Stiu ! Si cat de greu este ! Incet-incet sunt dezamagit si de cei in care am avut atata incredere . Dar , aceasta este o alta poveste ...
Cu cateva zile in urma , reintorcandu-ma de la Bucuresti, mi-am propus sa ma opresc pentru 1-2 ore la Craiova , sa ne intalnim si sa putem sa ne depanam Crezul prin viu-grai . Totul ar fi fost posibil daca am fi avut posibilitatea sa ne contactam direct si imediat . Poate cat de curand o sa-mi parvina numarul dumneavoastra de telefon . M-as bucura .
Pasti Fericite !
Dumneavoastra , familiei Dumneavoastra , si bineinteles , intregului Sfat al Batranilor !
Cu stima ,
dr. Paul Purea
|
|
|
Marcaje