https://www.facebook.com/IoanToroica...97770264376254
Adrian Pop Cu modestie, cu parare de rau si extrem de trist afirm ca in Romania din pacate nu exista o alta echipa capabila de Romani Adevarati, care-si iubesc Neamul si Tara, care inteleg cat de cat realitatea, afara de cea a tinerilor "modelati " de mine in ultimii 25 de ani intr-o Scoala online, Zalmoxiana, cea a Omeniei si-a Bunului Simt, echipa pe care o marim continuu lucrand in cat mai multe domenii de activitate. In sprijinul Poprului nostru, ca necesitate, a venit Timpul sa diseminam in lume Principiile dupa care ne ghidam in Viata de zi cu zi, infiintand imediat in acest scop Agentia de Turism de Explorari " Sarmizegetusa, Piciuamnii Zalmoxieni ", cizeland astfel in Timp resurse umane pregatite, necesare proiectelor atat de necesare reconstructei din temelii a Tarii.
Sunt multi Romani Adevarati care doresc sa traiasca fericiti, sanatosi si decent, pe acest pamant.
Odata ce s-a format acest mic nucleu, este de datoria tuturor Romanilor responsabili sa-l mareasca, sa se implice la propriu, ajutand astfel cat mai multi tineri sa demareze in Viata frumos.
Ioan Toroican Vă înşelaţi. Nu deţineţi "monopolul" în domeniu. Deci aveţi motive să nu mai fiţi trist.
Adrian Pop M-as bucura sa ma insel, numai ca realitatea asta mi-a demonstrat....
Adrian Pop Asta nu inseamna ca detin monopolul, dar stiu ca de la un mic nucleu se poate pleca la DRUM NOU, de la oameni in care ai incredere si ca sa fii sigur de asta, ii " modelezi " de tineri.... avem datoria morala sa-l marim.... Aratati-mi o alta echipa de Oameni seriosi, capabili de continuitate in a pune in practica Scopuri Nobile si vin cu cea mai mare placere si responsabilitate alaturi de Dumneavoastra.
Marcaje