Cu toată simbolistica dar şi realitatea fizică al mesajului care s-ar putea extrage din experimentulmeu extrasenzorial , nu pot ca să nu menţionez din nou , şi asta ca o justificare a materializării unei profeţii în viitorul apropiat sau mai depărtat, chiar a importanţei Spiritual Divine al Spaţiului mărginit desatul Boroşteni.Aşadar , acest mesaj vine atît în completarea unei revelaţii personale în care mi s-a transmis că :aici în Vatra satului Boroşteni se v-a construi o UNIVERSITATE SPIRITUALĂ
,
cît şi a confirmării date de Învăţătorul nostru
Iisus Cristos
pe acest aspect
( vezi cărţile mele anterioare ).În fapt , aşa cum în Egiptul antic în calitate de Maeştrii Iniţiaţi în Tainele Divine am creat şi susţinutfuncţionarea unei impresionante Universităţi Spirituale ,dar la nivelul Evoluţiei Tridimensional-Liniare alSpiritului nostru de atunci , în vremurile viitoare prin transfer sau readucere aminte a ceea ce făceamcîndva în Egiptul antic, vom repune acea Cunoaştere în aplicare la Universitatea Spirituală de la Boroşteni, dar sub semnul Noilor Energii Expansionale şi N-Dimensionale la care în Egiptul antic nu aveam acces .Cu toate că pînă în acest moment al anului 2006 , la nivel revelat am primit referiri doar despreUniversitatea Spirituală de la Boroşteni , ceea ce pentru Vechiul Spaţiu Spiritual Românesc este prea puţin, am trimis-o pe
Floare
de la Timişoara în viitor ca să cerceteze posibile funcţionări ale altor Universităţi Spirituale .Fără a intra în detalii ( voi face acest lucru în viitor dacă altcineva nu va scrie ) , din ceea ce
Florica
a perceput în viitor ca prim pas de derulare Misionară Românească cu caracter Planetar ,
se profilează pentru început un număr de 5 asemenea Universităţi Spirituale pe Spaţiul Românesc(
cu funcţionalităţisurprinzătoare şi colaborări la fel de surprinzătoare pe polarităţi ), din care una o putem menţiona cafiind în spaţiul Satu Mare-Baia Mare ( incertitudinea lui Florica se datorează faptului că am obligat-o printelefon să facă o cercetare şi nu unul lîngă altul pe hartă cum lucram cîndva împreună - e vina meacumulată cu lipsa ei de Iniţiativă ).
https://www.scribd.com/doc/38212384/...-Extraterestre
Marcaje