-------- Original Message --------
Subject: Re: Altceva frumos
Date: Fri, 08 Jun 2012 11:36:13 +0300
From: Adi Pop <adipop@popservice.ro>
To: Ioana Alex <ioanaalex68@yahoo.com>, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, pnr.moldova@gmail.com, sav.revelatie@yahoo.com, radu777s@yahoo.com, lascusergiu@gmail.com, cusnir.marcel@yahoo.com, lascu.sergiu@gmail.com, cebanudumitru92@gmail.com, igor_pletosu13@yahoo.com, bozianu_mihai@yahoo.com, paulpurea22@yahoo.com, geostroe@gmail.com, gabrielvartopeanu@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, valeria.dicu@yahoo.com, popa.alina_gratiela@yahoo.com, tedi.buliga@gmail.com, popa_valentin92@yahoo.com, grosusergiu@gmail.com, spaikforever@gmail.com, administrator@cab.ro, enciudoru@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, nea_florin@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, gabi@popservice.ro, Radu_necea@yahoo.com
http://www.youtube.com/watch?v=SFjTt...eature=related
On 6/8/2012 3:42 AM, Ioana Alex wrote:
> Era...da si nu. Da era DA...spus o data, o singura data si valabil orice s-ar fi intamplat. Nu...era NU...si gata, pentru totdeauna, indiferent ce s-ar fi intamplat. Eu trebuia sa spun doar adevarul. Imi spunea, in particular, daca am sau nu dreptate, dar in fata oricui altcineva, incepand cu mama, bunici si terminand cu profesori sau presedintele Republicii...ei erau vinovati si eu aveam mereu dreptate. Cum sa fi riscat sa pierd un asemenea prieten...si sa-l mint, macar putin, vreodata? Nu m-a tradat niciodata....de asta spuneam ca noi am crescut impreuna.
> Referitor la ochi...acum, cand eram acasa...nu prea mai vorbeam, ca n-aveam ce. Doar ne uitam unul la altul. Cu mama vorbeam, cu tata nu mai aveam nevoie de cuvinte demult. Noi comunicam altfel. Uneori...nici nu ne uitam unul la altul, ci ne placea sa...tacem impreuna, cel putin o jumate de ora pe zi, fiecare cu gandurile lui. Intra mama peste noi in dormitor, el era in pat, eu pe fotoliu...si zicea: Ce faceti, ati amutit? Noi eram perfect! Daca avea ceva sa-mi spuna, neaparat, atunci incepea ceva, il lasam putin, 2-3 cuvinte...si-i ziceam brusc: bine! Nu continua, stia ca am inteles. Si invers. Dar de obicei...ne uitam unul la altul si gata...nu mai era nevoie nici de alea 2-3 cuvinte. Noi doi, in ultimul timp, cand vorbeam de-adevaratelea...era doar ca sa spunem bancuri noi, atat!
> Cum sa-ti mai spun....Cand unul dintre noi incepea sa zica ceva....atunci era clar ca e foarte important. La fel de clar era ca raspunsul corect e DA. Trebuia sa-mi ceara cine stie ce nebunie sau eu cine stie ce idiotenie ca sa zicem NU. Nimic nu era cu conditionari, cu merite, cu schimburi, cu amanari, cu sa vedem, cu invarteli....Era clar ca e ASTA...cat de repede. Daca raspunsul vreunuia dintre noi era NU...era NU fara explicatii. Intelegeai si singur... in timp si spatiu...de ce NU. Noi doi eram egali. Era frumos cand eram mica! Ce lume frumoasa mi-a facut!
Marcaje