Io Nutz
5 mai la 17:30
A facut cineva testul cu otet la gansul de Co2 si la cel de ZnO?
Eu am pus cantitate egala de gans si otet de 9 grade. Otetul a topit tot instant.
Singurele gansuri care au trecut testul sunt: Ch3, CuO, si un gans facut cu placuta de cupru nano in exteriorul reactorului si cu placuta de zinc in interiorul reactorului.
Astept raspunsurile dumneavoastra!
Îmi place
ComenteazăDistribuie
18Victor Ene, Victor Rob şi alţi 16
Comentarii
Io Nutz Nimeni nu poate spune?
Îmi place
· Răspunde · 5 mai la 20:41 · Editat
Bebe Meow Bebe daca se topeste inseamna ca gansul e de slaba calitate? sau? sunt dispusa sa testez maine.
Îmi place
· Răspunde · 1
· 5 mai la 21:20 · Editat
Io Nutz Daca se topeste inseamna ca nu este gans de Co2. Asa zicea cineva care spunea despre acest test. Nu stiu cine a inventat acest test si cat de corect este. De asta intreb colegii care poate stiu mai mult despre acest subiect.
Îmi place
· Răspunde · 2
· 5 mai la 21:26
Bebe Meow Bebe https://sites.google.com/.../time-tracker/co2-seawater-gans
CO2 Seawater GANS - Keshe Foundation Local Group Long Beach CA USA
This Site exists to collect and provide information to…
SITES.GOOGLE.COM
Îmi place
· Răspunde · 2
· 5 mai la 21:32
Kate Tiss - am sa incerc eu. pe scurt si in mare Gans-ul de ZnO nu interactioneaza cu otetul, datorita diferentei de putere plasmatica (de putere a campului Magravs) intre starea plasmatica a Gans-ului si starea materiala a otetului. daca interactioneaza atunci puterile lor plasmatice sunt la fel sau foarte apropiate, asta insemnand ca nu este ZnO in stare Gans ci in stare materiala, otetul fiind eminamente in stare materiala (sau putere plasmatia specifica materiei).
- mai multe detalii pe google cu search "vinegar zinc reaction" si in prima carte a D-lui Keshe "Ordinea Universala a Crearii Materiilor"
Marcaje