Adrian Pop Membrii Asociatiei Arta Zalmoxa si-au propus sa lucreze la un Proiect extrem de important pentru Romania, la infiintarea Orasului Sanatatii Zalmoxa - Arsenie Boca, in zona Herculane, Mehadia, Baia de Arama, Izverna, Ciresu .
Mai toti cred ca este o mare utopie, frumoasa, dar tot utopie se numeste, altii ca este sub demnitatea lor sa se gandeasca la asa ceva, altii ca deranjam nu stiu pe cine si ca stricam alte planuri majore....si tot felul de astfel de obiectii, de parca noi i-am lua in serios.
Orice proiect mare sau mic, are nevoie de doua componente fundamentale, egale :
1. Componenta Spirituala
2. Componenta Materiala
Componenta Spirituala este in atentia noastra lucrand zilnic la Proiectul - Catedrala PACEA LUMII de la Manastirea Bucium, Fagaras, iar cea Materiala lucrand la Proiectul - Sarmizegetusa Regia - Capitala Pacii Mondiale.
Ca prim pas in realizarea acestor Proiecte gandite de noi, s-a luat hotararea ca in permanentaa jumatate din veniturile Asociatiei noastre sa fie oferite gradinitelor de-o parte si de alta a Prutului, incepand imediat cu Proiectul - Gradinita si Minisera.
Îmi place · Răspunde · 1 · 33 minute
Alexandru Bogdan
Îmi place · Răspunde · 31 minute
Alexandru Bogdan
Alexandru Bogdan Vin si eu cu voi curand....pana atunci Spiritul sabia ( banul )
Adrian Pop
Îmi place · Răspunde · 4 · 30 minute
Adrian Pop Voi reveni si eu in tara sper cat de curand
Si ma voi alatura voua 100%
Si eu Multumesc !
ma bucur
suntem 31 de voluntari care lucram zilnic la reconstructia tarii din temelii....dar oi sa fim cu miile, cu zecile de mii....
Sfârşitul conversaţiei
Scrie un mesaj...
Marcaje