In cartea Parintelui Pantelimon, azi noapte am citit de Fratele Lucian. Azi l-am cautat la Biserica Sfantul Dumitru din Craiova. O incantare discutia cu el, pentru ca este o persoana lucida, extrem de pregatita. In primele discutii am vorbit despre HAR...pe care-l are cu siguranta.
A citit cele scrise despre el si l-am inregistrat.
Cand am intrat in Biserica, erau multi copii care erau stransi la Moastele Sfintilor, unde m-am dus si eu. Raclele erau edschise si copiii se inchinau si pupau moastele Sfintilor Serghei si Vah, ale Sfintei Tatiana si bineinteles ale Sfantului Nifon.
Azi noapte, dupa intamplarea aia dura...am citit despre calitatile incredibile ale Sfantului Nifon. Am mai fost la catedrala la Sfintele Moaste si m-a ajutat, cand eram rau de tot....
Am mai trait in tinerete fenomene de acest gen, in sensul ca eram ridicat din pat si intors de cateva ori cu o rapiditate incredibila, dupa care eram asezat din nou pe pat....si multe altele.
M-am bucurat enorm ca Racla era deschisa si tocmai cand am ajuns, Lucian povestea copiilor cums a se comporte la scoala si-n familie.
Mi-a spus ca el studiaza de 40 de ani, de la varsta de 7 ani conceptul de Familie.....si mi-a posvestit multe intamplari din Viata lui.
Este iun OM bun, plin de calitati si cu care mi-a facut placere sa discut.
O sa postez poze cu el....si cateva filmulete din Catedrala.
Marcaje