Omul miracol! Cristian Filip, salvat de credinţă şi bucătăria raw vegan!
De profesie inginer, Cristian Filip este fondatorul Fundaţiei Creştine Părintele Arsenie Boca, proprietarul unui restaurant raw vegan, dar şi student în anul II la Facultatea de Teologie din Bucureşti.
In timp ce vorbeste, Cristian te priveste mereu in ochi dorind, parca, sa se prinda cu funii nevazute de profunzimile sufletului tau, pentru a se face inteles. Si reuseste. In prezenta lui, intri intr-o alta dimensiune, in care, rand pe rand, se deschid usi spre un imposibil ce devine posibil.
Timp de douazeci de ani, Cristian Filip a lucrat pe mare, ca marinar, apoi a intervenit schimbarea in viata lui.
La un moment dat, alaturi de o mana de oameni, a pus bazele Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca.
,,Am avut o intalnire providentiala, as indrazni sa spun, cu domnul Dan Lucinescu. Este un fost detinut politic, care a stat 15 ani in temnitele comuniste, iar in momentul in care l-am intalnit nu aveam nicio treaba nici cu biserica, nici cu credinta.
Eram un om normal. Incercam sa fiu cat se putea de moral, intr-o societate care se dovedea din ce in ce mai bolnava, dar cu ganduri mercantile, pentru ca asta era societatea in care traiam.
Cand l-am cunoscut pe domnul Lucinescu am fost foarte socat, pentru ca am descoperit o alta lume, am descoperit un alt tip de om fata de ceea ce asteptam eu sa vad, la intalnirea respectiva.
Am citit doua dintre cartile lui si am fost impresionat. Am intrebat <> Iar el a spus <>.
Una dintre ele numita << Jertfa>> era un omagiu adus romanilor care au fost aruncati in temnitele comuniste si au fost cam un million de romani, care au trait drama asta, alaturi de cele cateva milioane care le erau rude.
Cealalta carte era <> un omagiu adus ostasilor romani, care si-au jertfit viata pe frontul de est, in Rusia. Daca ne luam dupa statisticile de specialitate gasim acolo 623.000 de morti pe frontul de est.
Numarul lor a fost mai mare, pentru ca au fost nenumarate deportari in Siberia, iar de multe persoane nu se cunoaste ce s-a intamplat cu ele. Deci a devenit o drama istoria noastra, iar domnul Lucinescu a redat lucrurile acestea intr-un mod foarte emotionat.
Marcaje