Lucian Raul Otelea
3 ore
rianta cea mai pesimista de 10,5l/100 km consum, tot inseamna o economie de 28,57%. varianta optimista ar fi pentru consumul vechi de 11,5l/100km de 34,78%, deci daca as face o medie ar fi o economie de 31,81%. Sa vedem cum evolueaza in continuare, iar prin martie o voi cantari. Sincer, nu ma asteptam la o economie asa de mare si atat de repede. Masina este un Polo Attractive din august 2005 (am achizitionat-o noua) momentan cu 106.000 km la bord (are inchidere centralizata dar electronica nu este dintre cele mai moderne, am inteles ca la modelele noi cu electronica sofisticata se blocheaza si nu mai functioneaza partea electrica, daca stie cineva mai multe poate sa confirme. Oricum, concluzia,masurara precisa: minimum 28,57% economie. Am circulat zilnic (mai putin o zi, intr-o duminica) cu masina timp de trei sapatamani fara sa fac plinul din nou. Nu mi s-a intamplat asta niciodata iarna.
Îmi placeÎmi place
Ador
Haha
Uau!
Tristeţe
Furie
ComenteazăDistribuie
28Tu, Kate Tiss, Kakasi Sándor şi alţi 25
4 distribuiri
Comentarii
Stelian Gabi D-nul Lucian Raul Otelea , daca tot ati deschis subiectul , va rog spuneti-mi cum se conecteaza magrav la auto si cum lucreaza fta de cel casnic cuplat la retea , ca nu inteleg principiul economisirii de combustibil. Va multumesc.
Îmi place · Răspunde · 3 · 3 ore
Lucian Raul Otelea L-am facut la un service respectand instructiunile din cartea tehnica. Magravul este in portbagaj in spate, si este presat cu doua mici pungi cu haine nefolosite pentru a evita socurile. Are doua modalitati de conectare. Am ales-o pe prima in care negativul este legat la sasiu si pozitivul in fata la baterie la pozitivul bateriei. Atata tot. Ar mai fi a doua varianta dar mai este nevoie ca utilizatorul sa conecteze un al treilea cablu tot de negativ (care nu este inclus in pachetul original). Prin aceasta se doreste conectarea la mai multe elemente cum ar fi punctul de pamantare al blocului motor, galeria de admisie sau conectarea pentru pamantare la demaror.
Îmi place · Răspunde · 1 · 2 ore · Editat
Stelian Gabi Bun ....am inteles acum modul cum este conectat si va multumesc pentru lamuriri . Ce nu inteleg in continuare este ca nu inteleg cum micsoreaza consumul de combustibil cu care nu are nici o legatura directa ...sau indirecta . Va cer scuze daca deranjez cu intrebarile , dar sunt la inceput si incerc sa inteleg .....
Îmi place · Răspunde · 2 ore
Stelian Gabi scuzati ortografia (repetitii ,semne punctuatie ...imi apar anomalii la tastare )
Îmi place · Răspunde · 2 ore
Lucian Raul Otelea Se nanocoteaza intreg circuitul eletric al masinii si acesta functioneaza la nivelul maxim asigurand economia respectiva. Dar efectul plasmei nu este daor asupra acestuia ci a intregii masini (care pierde si in greutate dupa o perioada) si asupra conducatorului auto in plan psiho-emotional si evident si direct asupra combustibilului, plaamatizandu-l Se mai poate folosi suplimentar GANS (se introduce o fiola in rezervorul de benzina/motorina) pentru o si mai buna optimizare. Nu le stiu nici eu pe toate, de aceea am riscat putin achizitionand originalul.
Marcaje