IMi pare rau ca pana azi, cand am implinit 64 de ani, n-am fost in stare sa ma fac inteles de rolul extrem de important al Sfatului Batranilor din Romania.
N-am reusit sa ma ocup de Cultul Pacii si de studiat Evanghelia Pacii.
N-am reusit sa formez o echipa capabila sa castige ceva bani in mod cinstit cu care sa putem pune bazele proiectelor de pe forumul nostru.
IMi pare rau ca dezamagesc pe Prieteneii mei din jurul Sfantului Arsenie Boca, exact cum a fost noaptea trecuta cand mi s-a dat verdictul de nesatuisfacator pentru intreaga activitate de pana acum.
DUMNEZEU va hotara ca sa ma lase sa incerc sa duc la bun sfarsit ceea ce i-am promis cand m-a trimis pe pamant, sau sa-l lase pe altul sa faca ceea ce trebuie realizat in domeniul PACII.
Nu se poate merge pe doua cai, pe cea lumeasca si pe ce-a sfanta, sa te gandesti la tine ( sa-ti apartii ) si sa-ti doresti sa ajungi la eternitate.
Doamne iarta-ma si ajuta necredintei mele !!!!
[13:17, 21.11.2022] Petrica Savescu: La mulți ani frumoși și sănătoși, Adi! La mulți ani în Armonie și Dorințe Împlinite! Doamne ajută! ❤️
[14:36, 21.11.2022] Adrian Pop: Multumesc Petrica !
[19:15, 21.11.2022] Petrica Savescu: Cu mult drag, Adi! Fie ca Bunul Dumnezeu să-ți dea Sănătate , Putere, Pace-nSuflet, Armonie pentru a duce la Bun Sfârșit această Misiune grea dar Nobilă, Pacifistă - pe care ai asumat-o de peste 30 ani! Doamne ajută!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
[20:11, 21.11.2022] Adrian Pop: Deocam,data Petrica, rezultatele sunt minime....am scris azi noapte nivelul la care s-a ajuns !!!!
Utilizatori activi momentan
Momentan sunt 614 utilizatori conectați. 1 membri și 613 vizitatori
Cei mai mulți utilizatori conectați: 5.700, pe 19.01.2020 la 11:38.
Total membri care au vizitat forumul astăzi: 1
Aniversări astăzi
Statistici Sfatul Batranilor
Subiecte 27.080 Posturi 148.815 Membri 4.403 Membri activi 24Bun venit ultimului membru înscris, Roxana Mihaela
Marcaje