On 3/28/2020 12:18 PM, Adi Pop wrote:
[11:43, 26.03.2020] Adrian Pop: Spuneam Alinei acum cateva zile si i-am transmis si Dnei Keshe o astfel de metoda, ca poti sa iei mental energie cu palma stanga de la poze cu Gansuri si sa trimiti cu palma dreapta catre oricine, oricabd si oriude s-ar afla. Mai mult de-atat pentru cei capabili, pot face acest lucru pentru un numar mai mare de persoane, o localitate, o tara si chiar pentru intreaga planeta. Trebuie exercitiu pas cu pas in a folosi o astfel de metoda, pentru ca se invata aceatsta, asa ca incepeti cu o singura persoana la inceput pana prindeti sistemul si capatati incredere in el. Asa ceva am facut, dar nu cu Gans-uri ca nu stiam de ele, ci cu Lumina Alba, catre o dna de la firma mea, acum 23-24 de ani, dupa ce s-a operat de cancer. Acum se ocupa de contabilitatea multor firme. Mi-au trebuit cateva luni bune de exercitiu si vointa pentru a reusi sa ajut oameni pintr-o astfel de metoda, fara sa fiu afectat, pentru ca la inceput, pe masura ce maream numarul lor in a-i Lumina astfel, ameteam complet.
[00:35, 28.03.2020] Adrian Pop: Urmatorul pas, cu palma stânga cauți un flux de energie al Gans-ului sau ce energie dorești si palma dreapta o direcționați către cine vreti, sau spre câte persoane vreti sa trimiți acea energie. O sa simțiti in palma dreapta tot felul de energii mai calde, mai reci....si cauți cu palma stânga continuu pana cand palma dreapta se încălzește complet.
[00:37, 28.03.2020] Adrian Pop: Atunci uniti cele doua palme si in acest fel cuplati sursa de energie benefică cu beneficiarii sau beneficiarul, fara sa treacă acete energii prin tine.
[00:39, 28.03.2020] Adrian Pop: o sa folosesc metoda aceasta ce-mi fu dezvăluită din necesitate, către o persoana, doua, o localitate, o tara, planeta toata.
[09:20, 28.03.2020] Adrian Pop: Cautand cu palma stanga sursa de energie azi noapte am indreptat mana catre Icoana Prodromita, ce o am alaturi de mine. Sunt doua Iconite Maica Domnului si Sfantul Ioan Botezatorul, pe care le tin aproape de locul unde dorm.
[09:20, 28.03.2020] Adrian Pop: spun asta, ca sa vedeti ce s-a intamplat....
[09:21, 28.03.2020] Adrian Pop: palma dreapta am indreptat-o mental , normal, de la mine din camera, catre plamanii sotiei si catre tot corpul, ulterior.
[09:22, 28.03.2020] Adrian Pop: Palma dreapta s-a incalzit enorm si atunici le-am unit pe amandoua, ca intr-o rugaciune.
[09:22, 28.03.2020] Adrian Pop: am stat asa mai mult, discutand cu Maica Domnului si cu Sfintii, asa cum fac tot Timpul.
[09:24, 28.03.2020] Adrian Pop: Azi noapte m-am sculat din nou, pe la ora 4 si am facut din nou asa ceva, dar pentru zone mai mari, pentru oameni mai multi....si bineinteles pentru Doina si pentru Monica, sora Alinei,.
[09:25, 28.03.2020] Adrian Pop: De multi, multi ani, am Legea mea, ca atunci cand aflu ca este cineva cu probleme de sanatate, intervin..pentru ca asa consider, ca atunci cand MI se aduce la cunostinta despre cineva cu probleme de sanatate in principiu, Dumnezeu i-a trimis la mine.
[09:26, 28.03.2020] Adrian Pop: asa ca acum dupa ce v-am adaugat si pe Dumneavostra Dna Moise in conferinta whatsapp -Holding SALMOCSIS, o sa-l am in vedere cu siguranta pentru a-l ajuta si pe Domnul Moise.
[09:26, 28.03.2020] Adrian Pop: as introduce aici si pe Dna Dr Simona din Germania, pentru ca-i simt Sufletul.
[09:27, 28.03.2020] Adrian Pop: Cand o parte din Viata ti-o dedici spre a juta semenii, treci prin etape multiple de lucru cu tine insuti, in care inveti cum sa faci asa ceva.
Un Sfant asa a spus : - Daca vrei sa inveti sa te rogi cu Adevarat, roaga-te oricum, pentru ca te invata pur si simplu rugaciunea propriu-zisa, s-o faci corect !
Asa si cu Sanatatea, daca ajungi la nivelul de constiinta si doresti sa insanatosesti semenii INDIFERENT DE BOALA LOR, te invata Ea s-o faci corect !
DOAMNE AJUTA !
Marcaje