Acesta este Scopul Nobil al Agentiei de Turism de Explorari - " Sarmizegetusa - Piciumanii Zalmoxieni " pe care o s-o infiintam in scurt Timp.
" Modelam " Piciumani pana in momentul cand invata sa se țină de cuvânt si sa viseze frumos.....ATAT !!!
-----------------------------------
Dle Giovani,
Situatia reala este urmatoarea :
Ai mei copii si sotia sunt satui ca in 32 de ani de cand am infiintat firma noastra Pop Service Electronic sa dau 90 % tinerilor de care m-am ocupat, sa dau sute de mii de euro diversilor cercetaori dintre care cei mai multi au fugit cu banii, sa irosesc Timpul, din punctul lor de vedere, pe actiuni de tot felul.de la simpozioane, finantari de ONG-uri, actiuni caritabile, etc. Dar toate acestea au dus la a avea prestigiu si cuvant de spus in anumite cercuri importante din Romania.
Asta este motivul pentru care nu vor sa-mi mai finanteze ideile, cu toate ca ajung tot acolo unde le spune intuitia mea.
Anul trecut cand aRuris-ul a donat 5.000 de ghiozdane copiilor, am pus fluturasi cu strategia Romaniei reintregite si s-a produs scandalul intre noi. Si n-am mai vrut eu sa iau bani de la firmele noastre pt actiunile tinerilor mei.
Acesta este motivul pentru care am spus Dnei Dr Madalina ca trebuie sa invatam sa plecam din zero, exact cum am plecat cu cei peste 35.000 de tineri in Scoala de afaceri online Zalmoxiana. Cei care au tinut cont de ce le-am spus, au firme prospere....ca si copiii mei de la Ruris.
Acum vad incep sa inteleaga ca energia verdere reprezinta viitorul si observ ca dupa luni de discutii cu ei, vor sa faca primele investitii ( sotia si fiul meu ), lucru pozitiv.
In ceea ce ne priveste pe noi, pe cele trei entitati, dezvoltarea afacerilor comune se va baza pe relatiile dintre noi doi cu Dna Dr Madalina si pe cuvantul dat. Sunt total convins ca logica pasilor nostri vor duce la dezvoltarea firmei AXA 8 CONSTRUCT, ca firma de productie serioasa nu numai in Romania.
DOAMNE AJUTA !
Adrain Pop
=====================================
Sistem neconventional de vanzari Hornet
Plus valoarea obtinuta pe baza unui sistem Hornet este de cca 10 % fata de investitie.
Marcaje