Adrian Pop Kate Tiss De cate ori am aflat despre ceva ce nu mi-a placut, m-am opus. In acest fel energia de forma deja existenta, creata de o forta PSI, trebuie anulata de o alta forta PSI...
Îmi place · Răspunde · Ieri la 00:40
Kate Tiss Adrian Pop - inteleg conceptul de energie de forma dar si cel de modelare permanenta a realitatii (constienta sau inconstienta) insa ciclurile planetare, solare, galactice... Universale se manifesta indiferent de ce anume crede si crede ca intelege omul, iar prin lucrul cu energiile fundamentale, cu principii nu cu legi, notiunile de placut si neplacut isi pierd sensul actual de opus, si devin complementare, iar in consecinta nimic nu se anuleaza ci doar se remodeleaza.Dualitatea este o necesitate Universala a manifestarii si ea exista si este manifesta doar in complementaritate nu in opozitie asa cum este educata actuala specie umana. Mag si Grav nu sunt niciodata, niciodata, nici macar o data in opozite ci doar intr-o complementaritate firesc necesara. doar in interpretarea noastra ele pot deveni opuse, si de aici mai departe un intreg model de gandire si comportamental, care modeleaza o realitate asemenea. scuze de mesajul lung, insa incerc sa ma fac cat mai bine inteleasa, sa nu fie considerat un afront.
Îmi place · Răspunde · 2 · Ieri la 08:35
Adrian Pop Experienta mi-a demonstrat ca realitatea ( Clipa T0 ) perceptibila de fiecare persoana in parte, functie de nivelul de pregatire cumulat, deci de abecedarul propriu, unic, reprezinta o sinteza a unor " vectori " veniti din Trecut cat si din Viitor. Ni s-a dat in DAR Liberul Arbitru sa hotaram Calea, aceea pe care am promis ca o s-o urmam.
Îmi place · Răspunde · 1 · 21 ore
Kate Tiss Adrian Pop - foarte corect ceea ce spuneti, dar aceasta cale se intersecteaza inevitabil cu caile altora sau altor evenimente umane, planetare, cosmice. iar eu consider ca omul trebuie cunoasca aceste cai, indiferent daca conform bagajului de cunostinte si valori, ele pot fi catalogate bune sau rele, acesti termeni avand pana la urma doar valente strict umane. extinzand orizontul cunoasterii acestea isi diminueaza pana la disparitie nuantele de bun si/sau rau, si devin simplu evenimente firesti in dinamica ciclica a Universului. de asta consider ca cnoasterea este cea mai puternica arma, pentru ca te dezleaga de dogme si robii. gresesc oare?
Marcaje