Maria, are o lumina in ea aparte, o dorinta de a stii dincolo de ce vad oamenii. Perioada dura din copilarie a transformat-o intr-o luptatoare. Tinde spre o lume cu oameni din ce in ce mai buni si mai intelepti.
Frumosul din Viata ei o impresioneaza si-o determina sa fie inconjurata de persoane asemanatoare.
I-a placut literatura si dreptatea de mica, atunci cand au aparut primii germeni ai dorintei de a scrie si-a descrie ce este in jurul ei, privind in viitor.
Scoala Zalmoxiana, cursantii cei noi si cei care au stat ani buni in aceiasi echipa, si-au spus cuvantul in ceea ce priveste hotatarea de a scoate la Lumina prima ei carte.
In Timp, va merge in paralel cu ce facem noi si va descrie cu lux de amanunte acest lucru in cartile ce vor urma pentru a transforma acest " cunoscut "- aceasta paradigma, intr-o metadigma, atat de necesara intregii societati umane.
Este compatibila cu Pricipiile lasate de Zalmoxieni si asta face sa inteleaga rolul ei in ceea ce priveste responsabilitatea celor scrise in toata cariera ei de scriitor consacrat, afirm eu intuitiv.
Este atrasa de necunoscut cu o forta inimaginabila, pentru ca nu se multumeste doar cu ceea ce traieste in prezent....dorind sa ia cat mai multe informatii din viitorul indepartat si sa le puna in planul fizic, astfel incat toti oamenii sa fie fericiti, sanatosi si sa traiasca decent.
Cu aproape 4 ani in urma, Maria, isi exprima dorinta ca vrea sa inceapa Scoala Zalmoxiana, dar......interesant este ca din primele discutii comune am " citit " ceva aparte la ea, ceva inexplicabil dar care m-a facut sa fiu mai atent la ce-o spuneam. Doua doua saptamani ma intreaba daca fratele ei poate sa inceapa aceasta Scoala, lucru care s-a si intamplat. Cel mai interesant a fost cand peste alte doua saptamani ma intreaba daca tatal ei poate sa inceapa scoala, la care i-am spus ca nu am mai avut din cei 30-35.000 de tineri in acesti 24 de ani de cand a fost infiintata aceatsa Scoala de afaceri online, un parinte cu doi copii. Am fost curios sa discut cu tatal ei si la sfarsitul discutiei ma roaga s-o salut pe Madalina. Am crezut ca a gresit mesajul. Cu soua zile iniante discutasem cu Madalina despre afacerile ei ca fiind cele incepute cu cca 20 de ani inainte de catre Robert Dragoi, cand a stat alaturi de noi Timp de 2 ani. Madalina imi spune a doua zi cel cu care am purta discutia este chiar Robert, tatal Mariei si-mi mai spune ca atunci cand se ducea la Bucuresti, langa Robert erau copiii care aveau 3-4 ani.
Alti doi copii ai lui Robert au inceput cursurile Scolii, inclusiv sotia lui, si-mi spune ca toti cei 10 copii vor face Scoala Zalmoxiana.
Maria, are capabilitatea sa devina unul din profesorii Universitatii Zalmoxiana !
Marcaje