Cristian Munteanu
23 ore
Dovada scadere consum electricitate cu aproximativ 18-20%. In iulie 2016 am pus Magravul (cu 4 condensatori clasici - model vechi) in functiune- cu frigiderul ca si consumator. Se vede aceasta diminuare a consumului in conditiile in care consumul ar fi trebuit sa creasca - din iunie 2016 am luat si o lada frigorifica.
Îmi placeÎmi place
Ador
Haha
Uau!
Tristeţe
Furie
ComenteazăDistribuie
27Tu, Adrian Folteanu, Kakasi Sándor şi alţi 24
Comentarii
Razvan Mihai Seiciu Aveti magravul original sau DIY? Cati consumatori aveti acum si cum i-ati adaugat?
Îmi place · Răspunde · 17 ore · Editat
Cristian Munteanu DIY?
Îmi place · Răspunde · 16 ore
Cristian Munteanu Toata perioada am avut ca si consumator numai frigiderul.
Îmi place · Răspunde · 16 ore
Alin Salantiu Nu este edificator. Prea multi factori necontrolail. Parerea mea, altfel ar treui facut experimentul plus influenta lui cos (alfa) ?
Îmi place · Răspunde · 8 ore
Cristian Munteanu Pentru mine este. Pentru ca asta este unul dintre lucrurile care ma intereseaza, sa reduc cheltuielile cu consumul.
Nu-mi mai place · Răspunde · 2 · 8 ore
Kakasi Sándor Alin Salantiu ce influență au oare asupra defazajului câteva bobine cu inductanța doar de ordinul de câteva zeci de microHenry? Un uscător de păr sau un alimentator cu transformator are un cosinus de alfa (sau cosinus phi) cu un ordin de magnitudine mai mare decât un magrav.
Îmi place · Răspunde · 5 ore · Editat
Alin Salantiu cel mai clar ar fi cu un bec de 75-100 W, un ampermetru si aparatul de reducere a consumului. . Apoi comparat curentul consumat cu aparatul si fara.
Îmi place · Răspunde · 4 ore
Kakasi Sándor Tocmai se face compararea consumului lunar tipic cu și fără magrav. Dacă de la un an la altul nu se schimbă substanțial obiceiurile de consum ale familiei, atunci metoda aceasta ar fi destul de conclusivă.
Marcaje