Alin Salantiu
23 decembrie la 12:09
Si experimentul pe gaini continua. Tin sa multumesc tuturor pentru discutile in urma carora incep sa aplic idei noi. MULTUMESC!
Prima faza dupa 4 zile de experiment.
Am ales 3 subiecti martor din sat, adevarati gospodari, care isi iubesc animalele. Specific ca nu e vora de competitive, cit de bun gospodar sint ci de un experiment stintific, care doresc sa fie cit mai bine facut, cu probe martor.
Subiectul 1- 5 gaini, media pe zi 1 ou, hrana, necunoscut
Subiectul 2- 14 gaini media 3-4 oua pe zi, , hrana, necunoscut
Martor -8 gain 1-2 pe zi, hrana: griu, porumb, ovaz , ale mele, voliere separate.
Experiment -7 gaini 3-4 pe zi , hrana: griu, porumb, ovaz
Voi urmari in timp rata de ouat.
Derulare: In prima zi apa din reactor. Din a 2-ua zi, in urma discutilor cu alti care se ocupa de obtinerea gansu-lui, m introdus in apa de baut 5 ml solutie reactor. Starea de sanatate perfecta, comportament normal. Apa de aut 5 l apa de fintina. Inainte de experiment ,otineam un ou la 2 zile. Gainile tinere, din acest an, obtinute din ou, in gospodaria proprie.
Îmi placeÎmi place
Ador
Haha
Uau!
Tristeţe
Furie
ComenteazăDistribuie
59Tu, Nelu Ispas, Kate Tiss şi alţi 56
3 distribuiri
Comentarii
Alin Salantiu Recunosc ca primele doua probe martor nu sint perfecte, dar e un inceput.
Nu-mi mai place · Răspunde · 2 · 23 decembrie la 12:12
Yeshe Tsogyel succes...ma uit cu interes la ce faci...
Îmi place · Răspunde · 1 · 23 decembrie la 13:26
Codarcea Vasile Un lucru important,veti vedea ca gainile vor fi mai rezistente la diferite boli , care apar in zona. Atunci veti vedea adevaratul succes!!
Îmi place · Răspunde · 2 · 23 decembrie la 14:09
Alin Salantiu Martor 3- 25 gaini, 4-5 oua, mincare similara + mazare
Îmi place · Răspunde · 1 · 23 decembrie la 14:29
Ştefan Valentin Firu Succes !
Îmi place · Răspunde · 1 · 23 decembrie la 15:58
Ovidiu Ovi felicitari
Îmi place · Răspunde · 1 · 23 decembrie la 18:42
Ioana Anca Din ce am aflat eu , gainile iarna se oua putin.Ar fi super sa le faci sa se oua si iarna ca si vara )))
Îmi place · Răspunde · 1 · 24 decembrie la 16:32
Dan Traian Cocoșul ce spune , iarna nu-i ca vara .
Marcaje