Fac precizarea de la inceput pentru a nu exista dubii.
Nu sunt Revolutionar. M-au trimis oamenii de pe starda acasa pentru ca-l aveam pe-l mic de 3 ani dupa gat, mergand spre centrul orasului. Incepuse sa se traga pe ici pe colo prin Craiova. Nu am facut acte de bravura in Timpul cand se tragea prosteste prin fata blocului la mine-n cartier, in Decembrie 1989. Aveam grija de cei doi copii ai mei si de sotie ca acestia sa nu pataeasca nimic pe toata acea perioada de Timp.
Zilele trecute am vazut intr-o seara doi Oameni, doi Revolutionari la emisiunea lui Dan Diaconescu. Mi-a placut cum au vorbit si acesta este motivul pentru care scriu pe acest forum. Ii consider pe cei doi Eroi ai Neamului nostru. Este vorba de Domnul Tudorin Burlacu si de Domnul Liviu Bacana. Mi-ar face placere sa discut cu dansii, cautandu-l impreuna pe cel de-al treilea. Pe urma toti patru pe urmatorul..samd...In cei doi am incredere ca nu mint si ca au mintea structurata stiind ce spun. Criteriile mele de selectie sunt putin diferite de al multora....bazandu-ma pe Adevar.
Stiu bine ca Eroii Revolutionari din 1989 sunt plamaditi din alt aluat. Doar pe-acestia-i caut in speranta de-a avea discutii eficiente cu domniile lor precum si o BAZA solida de plecare necesara recontructiei Morale si Economice a Romaniei. De 16-17 ani ma ocup in exclusivitate de acest lucru, cautand in mii de nopti albe solutii de mai bine pentru Romani.
Adun pe un forum Romanesc cat mai multa informatie utila Tinerilor, sa aiba acestia de unde intelege ce trebuie facut logic in Romania.
www.sfatulbatranilor.ro
NU cred ca vom iesi din impasul acesta in care suntem de zeci de ani fara ca Inteleptii Neamului sa se uneasca, ajutand astfel neconditionat si altruist semenii.
Adrian Pop
Marcaje