-------- Forwarded Message --------
Domnule Ioan,
am lucrat putin cu soda caustica si Cu, pentru a acoleri cupru cu nanocupru si se pare ca asta mi-a afectat mai rau ochii. De ieri.
Am luat cativa metri de cupru de d-4, s-au facut cateva bobine si s-au pus in soda caustica, o zi...pentru degresare. A doua zi am pus intr-un vas mai mare acele bobine, la 3 cm de fundul vasului, fara sa se atinga si s-au pus 150 gr de soda caustica. S-a adaugat apa fierbinte, cca 2 cm. Trebuie atentie mare ca este f f toxic si se pare ca asta mi-a afectat ochii.... azi, bobinele erau negre...dar mai trebuie asteptat cateva zile...si astfel s-a format nanocupru....
Am luat 4 baterii ce 3 cm diametru, chinezesti...pe care scrie 777. Tabla de la exterior este din zinc. Peste cateva zile, in vas diferit o sa punem nanocupru sub forma de bobina si o tabla de zinc, unite printr-un fir, formandu-se GANS-ul CO2. In alt vas nanocupru cu cupru, formandu-se CUO si in al trei-lea, nanocupru cu fier. Se toarna apa distilata in cele trei vase in care se pune sare cat mai grosiera.
O sa punem poze...
Sper sa-mi revina vederea....maine ma duc la doctor, daca nu-si revine...
O sa va ajutam cu ce putem !!!
ADRIAN POP
Presedinte - POP SERVICE ELECTRONIC HQ S.R.L.
Calea Severinului, BL. 317 A,B
200233
Craiova
ROMANIA
Tel: +40 251 483627
Tel/Fax: +40 251 418773
www.popservice.ro
www.ruris.ro
www.softwarepse.com
www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
e-mail - adipop@popservice.ro
ID Messenger: zalmoxa_adipop
Skype - adrianpop58
Tel: +40 251 483627
Tel/Fax: +40 251 418773
On 9/7/2016 8:53 PM, Ioan Alecu wrote:
Domnule Adi,
Multumesc...am salvat caretea in Limba Romana.Cred ca am sa citesc cu atentie si sa incerc un experment....stau prost cu bani.....dar am sa incerc.....poate ma ajutati cu substantele necesare acoperiri chimice ....pentru partea plasmatica.....nu stiu de unde sa le cumpar.
Marcaje