Adrian Pop Felicitari Prietene !!!!! Toate realizarile tale ma bucura enorm, pentru ca stiu cum privesti noua Stiinta Plasmatica.
Îmi place · Răspunde · 1 · 15 minute · Editat
Nelu Ispas Multumesc frumos, Adi! Ma bucur ca ai aparut "pe teren". Avem multe lucruri interesante de dezbatut. Va trebui sa gandim o intalnire mai mare la Craiova. Vor sa participe mai multi prieteni din Cluj, Bucuresti, Brasov, etc.
Îmi place · Răspunde · 10 minute
Adrian Pop Am fost pe-aci pe-aproape...Lucram intens la dispozitivul de santate XYZ - 001 cum l-am numit. Azi am terminat cele 12 bobine de 6,5 m. Suntem capabili acum sa facem bobine de orice dimensiune, chiar zeci de metri si ne gandim serios la incalzirea serelor si solariilor cu aceasta noua Stiinta.
Îmi place · Răspunde · 1 · 6 minute
Adrian Pop Ma ocup de cativa tineri noi tau in Scoala Zalmoxa pe care am initiat-o acum 25 de ani si in seara aceasta le-am dat fisierul de pe Sfatul Batranilor, sa-ti urmeze pasii....
Îmi place · Răspunde · 4 minute
Nelu Ispas Draga Adi, acest lucru ar fi unul capital. Va felicit din toata inima. Cu siguranta veti gasi solutii superbe. Abia astept sa vad bobinele.
Îmi place · Răspunde · 4 minute
Adrian Pop " Pionierii mei " pe care i-ai vazut la Craiova, sunt extraordinari, inventivi, devotati...superbi. Este doar meritul lor !!! Ei te considera pe tine de-al casei....
Îmi place · Răspunde · 2 minute
Adrian Pop [10:19:09 PM] Alina Ralciu: Buna seara!
[10:19:18 PM] Pop Adrian : buna
[10:19:21 PM] Andrei: Domnule Adrian as dori sa va multumesc ca ati discutat cu domnul Adrian Folteanu pentru noi si daca sunteti amabil imi puteti spune , ce fel de reactoare trebuie sa facem mai exact ?
[10:56:56 PM] Zamfir Catalin: Am eu Medicin Sacra
[10:57:23 PM] Pop Adrian : este ok
[10:57:47 PM] Pop Adrian : Andrei...uitati-va la Nelu Ispas...si faceti primii pasi, cum vedeti la el...
[10:58:13 PM] Andrei: am inteles , multumesc mult
[10:58:19 PM] Pop Adrian : http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/18357-Nelu-Ispas
[10:58:50 PM] Pop Adrian : este printre cei mai avansati in domeniul Keshe...si...deschis.
[11:02:53 PM] Andrei: perfect , aici sunt toti pasii
Nelu Ispas
https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/c127.38.466.466/s50x50/37169_1579346677…
SFATULBATRANILOR.RO
Îmi place ·
Marcaje