Adrian Folteanu
11 Iulie
Discutii libere despre tehnologie si realizarile fiecarui seeker din romania in fiecare Sambata la ora 20.00 pe platforma ZOOM:https://zoom.us/j/7945568675 , fara limite la
cafeneaua de sambata
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.14902)]
Join our Cloud HD Video Meeting now
Zoom unifies cloud video conferencing, simple online meetings, and cross platform group chat into one easy-to-use platform. Our solution offers the best video,…
ZOOM.US
8Tu şi alţi 7.
Îmi placeÎmi place
Ador
Haha
Uau!
Tristeţe
Furie
ComenteazăDistribuie
[/COLOR]
DIN NOTIFICĂRI
Adrian Folteanu
18 minute
Colegi , scuze pentru ce am spus discutiile sant interesante dar trebuie sa facem un baraj intre tehnologie si gandurile de Duminica , aceste ganduri vin de sub diverse influente , este treaba fiecaruia , dar se reflecta in cercetarea noastra pentru ca nu ne vedem la ochi si nu stim in ce stare este colegul nostru , astfel denaturam cercetarea , scuze totul pleaca de la un monolog avut pe grup cu un coleg
Îmi placeVezi mai multe reacţii
ComenteazăDistribuie
1Nelu Ispas
Comentarii
Scrie un comentariu...
Noutăţi
ACTIVITATE RECENTĂ
Adrian Folteanu
1 oră
ma asteptam ca dupa cafeneaua de aseara si anuntul despre constituirea legala in Romania cu acceptul dlui MT Keshe a Asociatiei Keshe Romania si cererea asociatiei de a constitui grupuri de cercetare astazi sa nu fac fata la intrebari si cereri dar va spun ca sant dezolat , nimeni nu a antrebat nimic
Îmi placeÎmi place
Ador
Haha
Uau!
Tristeţe
Furie
ComenteazăDistribuie
4Tu, Nelu Ispas şi alţi 2
Comentarii
Vezi încă 3 comentarii
Corneliu Dima MAI INTELEGEAM DACA NU ERAU LEGATE INTRE ELE
Îmi place · Răspunde · 32 minute
Adrian Folteanu a răspuns · 1 răspuns
Corneliu Dima ADRIANE CU ANTENE LEGATE NU CRED CA INTELEG CUM APARE CURENTUL ELECTRIC
Îmi place · Răspunde · 30 minute
Adrian Pop Felicitari pentru tot ceea ce faceti !!! Sunt foarte interesat de aceasta tehnologie si mai ales de dezvoltarea ei. Sunt la inceput de drum, motiv pentru care cer sprijin. De maine, incerc sa fac la mine la birou, un mic centru de certerare, alaturi de alti 2 ingineri si sper ca in scurt Timp la Craiova, sa dezvoltam cercetari si o mica productie in acest domeniu. Privind - constituirea legala in Romania cu acceptul dlui MT Keshe a Asociatiei Keshe Romania, consider ca este un pas imens in ceea ce priveste reconstructia din temelii a Romaniei. M-as bucura sa fiu si eu acceptat in grupul Dumneavoastra. Aseara am incercat sa intru in conferinta, dar nu am reusit. Dragos Ungureanu o sa-mi arate maine acest lucru.
Îmi place · Răspunde · Chiar acum
Marcaje