Pasaj din "MEDICINA SACRĂ" Autor Dl. Tudor Diaconu Pag. 145
"Leacurile leucemiei
Spiritualitatea Marilor Preoţi ai Antichităţii mai arată că longevitatea biblică nu este o poveste, ci ştiinţă totală. Călugării, schivnicii, ca şi o bună parte din preoţii nostri ştiau leacurile, le folosesc. În acest mod evită ANOXIS, reducerea sângelui sub limita obişnuită in celulele organismului uman. Anoxia deteriorează starea de sănătate, provoacă moartea prematură. În fine, reţinem că dacă sistemul cardio-vascular-locomotiva vieţii - este incompetent din varii motive să epureze celulele moarte, acestea se grupează într-un cerc noxic. Folosind apa drept solvent clar, nu putem şti cantitatea de substanţă utilă totdeauna, dar organismul va absorbi din plantă doza necesară.
Iată că, încet-încet ajungem şi la acea plantă care reface plasma si scoală din morţi. De fapt, eu n-am descoperit nimic altceva decât înalta ştiinţă a strămoşilor nostri. Avem aici, deci, LEACUL LEUCEMIEI, boală care seceră milioane de oameni zilnic.
Am pomenit mai devreme despre cunoaşterea plantelor de animale, anume pătlagina. Eu am folosit-o în urmă cu 13 ani, când am avut a doua moarte clinică, în urma unui accident rutier. Am scris pe o hârtie numele plantei şi timp de trei zile am băut numai ceaiul respectiv.
Sa reamintim cititorului ceea ce se stie cu rigoare stiintifica. Face parte din mica familie a Plataginaceelor, constituita din trei genuri: Plantago, Littorella si Bougueria(...)"
Marcaje