Sa intensificam cautarea altor Intelepti ai Neamului nostru!
Domnule Ioan,
Asa cum am spus sunt 6 manuscrise ale Mosului, cu decriptarea a 1500 de plante.
Niste inscrisuri au disparut, fiind luate de un tanar pe care l-a luat acasa sa-l invete. Din pacate acesta avea doua personalitati....
Inca nu am gasit pe nimeni serios si cu bun simt capabil sa se ocupe de aceste manuscrise. Sunt atat de atent la fiecare detaliu, la fiecare gand si cuvant spus de acesti tineri, ca nu cumva sa intinez Opera unuia din Uriasii in Gandire ai Neamului nostru.
Imi analizez continuu greselile, in speranta ca nu le voi repeta...si cred astfel ca DUMNEZEU imi va trimite acel tanar de care sa ma ocup sa-l invat sa dea mass mediei intreaga Opera a Mosului.
Cat despre colaborarea eficienta cu Dumnavoastra, ce pot sa zic decat ca.... ma simt cu Adevarat ONORAT ca va cunosc.
Zile pline,
adi
PS
O sa va rog sa intensificam cautarea altor Intelepti ai Neamului nostru.
Port discutii in acest sens cu Domnul Dr. Geo Stroe.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=252
Ieri am fost contactat telefonic de D-ul Dr. Ionel Dorofte - CERCETATOR din Iasi. Sper sa inteleaga profunzimea conceptelor discutate pe net cu Domnia sa.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=4271
Am cunoscut zilele trecute o Doamna la Simpozionul de Dacologie de la Bucuresti, care mi-a vorbit de singura sansa pe care o are Romania - aceea de-a avea un Sfat al Batranilor....
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=4267
Doamna cu parul blond si care are o salba de margele verzi la gat.
Domnul Serban, unul din fondatorii Fundatiei Dacologice si colaborator de baza al Domnului Dr. Stroe, a avut amabilitatea sa-mi prezinte cateva personalitati ce au participat la acest Simpozion, printre care si aceasta Doamna.
----- Original Message -----
From: Alecu Ioan
To: adi pop
Sent: Wednesday, August 17, 2011 9:54 AM
Subject: Cateva cuvinte despre studiile Mosului - Tudor Diaconu - privind scrierea si medicina sacra, cea dacica.
Domnule Adi,
medicina sacra si promovarea ei este o mare realizare pentru un OM. Cred ca trebuie facut mai mult in acst sens- in promul rind trebuie sa fie publicat si in parale format un grup de lucru pentru studierea si invatarea acestei stiinte .
Va rog sa va ginditi la un program si sper sa ma chema-ti si pe mine.
Cu stima ,
IOAN.
--- On Fri, 8/5/11, adi pop <adipop> wrote:
From: adi pop <adipop>
Subject: Cateva cuvinte despre studiile Mosului - Tudor Diaconu - privind scrierea si medicina sacra, cea dacica.
To: ioanpop@yahoo.com, "Geo Stroe" <geostroe>
Cc: "Zamfir Catalin" <biz_craiova>, ""Zamfir Catalin"" <administrator>, eu_sunt9910@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tenniscata2003@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, firustefanvalentin@yahoo.com, bussinespartener@yahoo.com, narcis_tiberiu@yahoo.com, "cioroianu cecilia" <cici7773>, florin.catalin91@yahoo.com, bojin.adriana@yahoo.com, dinu_alida@yahoo.com, "adi pop" <adipop>, "Pop Adrian" <zalmoxa_adipop>, alecuioan@gmail.com, "Alecu Ioan" <alecu_ioan>, "Petre Titi" <spt2000ro>, yo7aoz@yahoo.com, nicolaenacioiu@yahoo.com, "Carcu Cristian" <urmuzro>, "Oana Garceag" <ogarceag>, "Ioana Alex" <ioanaalex68>, "Petre Savescu" <psavescu>
Date: Friday, August 5, 2011, 7:31 PM
Cateva cuvinte despre studiile Mosului - Tudor Diaconu - privind scrierea si medicina sacra, cea dacica.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewto...?p=27901#27901
florin.catalin wrote:
Daca doriti, am Scrierea secreta si pot posta din carte.
Imi pare rau sa aud ca domnul Diaconu are probleme. Dupa cum v-am spus si eu am 2 transaminaze cu valoare ridicata mult peste limita si acum am aflat ca am intoleranta la lactoza si urmeaza alte teste.Sfaturi deocamdata nu pot da.
Toate cele bune domnului Tudor Diaconu si daca va pot ajuta cu ceva , indrazniti.
Sanatate si fericire.
MULTUMESC.
Tu poti sa faci ce vrei.
Cei care se vor ocupa de manunscrisele Mosului, fac obligatoriu Scoala de afaceri online Zalmoxa. Astfel munca lui de-o Viata nu capata valentele necesare implementarii informatiilor acestea la nivel de masa mare de Oameni. Voi invatati in aceasta Scoala cum sa obtineti bani in mod cinstit, innobiland astfel atat Viata voastra cat si munca Mosului.
Nu cunosc pe nimeni care sa va indrume in ce tot va spun. Singura sansa de-a implementa noua paradigma la nivel global, este prin voi.... prin cei care veti ajunge la nivelul de-a trai la propriu aceste concepte. Asa ca nu va pierdeti Timpul inutil in discutii si activitati seterile.
Si daca postam ce este scris in cartea aia, intram in conflict cu editura care a publicat-o, Obiectiv Magazin.
Mosu are 6 manuscrise in ceea ce priveste medicina Sacra....are 1500 de plante decriptate. Unele i-au disparut ....Scrierea secreta la ajutat enorm in tot ce-a scris, dupa ce-a aflat-o.
La stiintele sacre putini au acces.
Mi-a spus ca a lucrat asa :
A luat o planta, a tradus denumirea ei in limba franceza considerand-o limba nr 2 in lume, nealterata prea mult de limba slava,, pe urma in latina si greaca veche. Ce-a rezultat a impartit in CODUL Castei IO, rezultand denumirea unei boli.
A facut acelasi lucru cu denumirea acelei boli...si dupa tot lantul acesta cinematic a rezultat o planta.
In momentul cand cele doua au coincis, a fost sigur ca acesta este leacul bolii respective.
Din studiile lui, niciodata nu a amestecat plantele cand a tratat pe careva de boli asa zise incurabile, pentru ca de cele mai multe ori acestea isi anuleaza unele altora efectele.
adi
Wed Aug 17, 2011
Adrian Pop
From: Adi Pop
To: Alecu Ioan
Cc: Geo Stroe ; DOINA IRINA STROE ; Mihai Stroe ; aura_brebeanu@yahoo.com ; Valere Burlacu ; Iulian Alupoaiei ; Editura Cuget Romanesc ; ancu dinca ; Dan Buzescu ; boby mititelu ; Bulz Nicolae ; marinescu_niculae@yahoo.com ; marinifrim ; Maria Munteanu ; marian1950@gmail.com ; VALERIU MATEI ; nicuanghel84@yahoo.com ; Av. Dr. J. FRIEDMANN NICOLESCU ; nacioiunicolae@yahoo.com ; Nicolae Becciu ; Nicolae Iordan-Constantinescu ; Nabila Cuza ; octavian ; oliviu orhei ; Octavian Sarbatoare ; Constantin Olariu ; Marchis Ioan ; Alexandru Oblu ; Petre Vasilescu ; Croitoru Ilie ; Costel Galateanu ; Cristian Stanculet ; cozma mihai ; Carligeanu Dragos ; Carmen-Leocadia Cotovanu ; cc Fleancu Ion ; Serban Codrin Denca ; Floricica Dumitru ; Napoleon Savescu ; primariacomuneitraian@yahoo.com ; Traian Scoala ; Titi Damian ; Teleoaca George-Liviu ; C. J. C. P. C. T. Ialomita ; Racasan Stefan ; Florentin Smarandache ; urecheatu_constantin@yahoo.fr ; Banceanu Vasile ; vasile zarnescu ; Georg Hanthi ; Lorin Cantemir ; ioanpop@yahoo.com ; silvyica@yahoo.it ; Petre Savescu ; Petre Titi ; nicolaenacioiu@yahoo.com ; administrator@cab.ro ; enciustefan@yahoo.com ; firustefanvalentin@yahoo.com ; bussinespartener@yahoo.com ; narcis_tiberiu@yahoo.com ; Pop Adrian
Sent: Monday, September 05, 2011 11:07 AM
Subject: Re: Nisporeni- un loc binecuvintat!
Domnule Ioan,
OMUL innobileaza locul !
Zile pline,
adi
From: Alecu Ioan
To: Adi Pop
Sent: Monday, September 05, 2011 10:22 AM
Subject: Nisporeni- un loc binecuvintat!
Domnule Adi,
Trebuie sa remarc inca o data, ca frumusetea unui loc este binecuvintata de taria morala si frumusetea oamenilor care il locuiesc- acesta inteleg eu din vizionarea fotografiilor din Nisiporeni,
Cu stima ,
Ioan ...... si MULTUMESC.
--- On Mon, 9/5/11, Adi Pop <adipop> wrote:
From: Adi Pop <adipop>
Subject: Fw: fotografii de la Nisporeni
To: "Alecu Ioan" <alecu_ioan>
Date: Monday, September 5, 2011, 9:46 AM
From: Geo Stroe
To: DOINA IRINA STROE ; Mihai Stroe ; aura_brebeanu@yahoo.com ; Valere Burlacu ; adi pop ; Iulian Alupoaiei ; Editura Cuget Romanesc ; ancu dinca ; Dan Buzescu ; boby mititelu ; Bulz Nicolae ; marinescu_niculae@yahoo.com ; marinifrim ; Maria Munteanu ; Marian Ilie ; VALERIU MATEI ; nicuanghel84@yahoo.com ; Av. Dr. J. FRIEDMANN NICOLESCU ; Nacioiu Nicolae ; Nicolae Becciu ; Nicolae Iordan-Constantinescu ; Nabila Cuza ; octavian ; oliviu orhei ; Octavian Sarbatoare ; Constantin Olariu ; Marchis Ioan ; Alexandru Oblu ; Petre Vasilescu ; Croitoru Ilie ; Costel Galateanu ; Cristian Stanculet ; cozma mihai ; Carligeanu Dragos ; Carmen-Leocadia Cotovanu ; cc Fleancu Ion ; Serban Codrin Denca ; Floricica Dumitru ; Napoleon Savescu ; Primaria Traian ; Traian Scoala ; Titi Damian ; Teleoaca George-Liviu ; C. J. C. P. C. T. Ialomita ; Racasan Stefan ; Florentin Smarandache ; urecheatu_constantin@yahoo.fr ; Banceanu Vasile ; vasile zarnescu ; vasilecosti ; Corina Vlad Diaconescu ; veronica maria ; Corneliu Zeana ; Georgeta blendea Zamfir ; zamfir_stefanya ; HRIBAL IOSIF ; rotaru jipa ; laurentiudomnisoru@gmail.com ; Simion Suciu ; Loredana Danila ; Dan ; dan arhire ; florin grigoriu ; Florin Oproiescu ; florinvoivoda@yahoo.com ; ninabeciu@yahoo.com ; ninazainescu@yahoo.com ; ninabeciu@gmail.com ; Vasile Ghimpu ; ghbuzatu@yahoo.com ; geta deliu ; Kety ; petrescu eugen ; Horia Plaiasu ; mihai.prepelitze@gmail.com
Sent: Sunday, September 04, 2011 9:58 AM
Subject: Fwd: fotografii de la Nisporeni
---------- Forwarded message ----------
From: florin carlan <floriancarlan>
Date: 2011/9/4
Subject: Fwd: fotografii de la Nisporeni
To: natalia_zmeu@yahoo.ca, Tatiana Ciobanu <tatianaciobanu1>, tatiana.cojocaru4@yahoo.com, try_marin@yahoo.com, Tamara Moraru <morarutamara>, Nicholas Dima <drnickdima>, Andrei Guzun <guzuna>, Dorina Arsene <dorarsene>, Ada Simona Popescu <licurici_s>, adrian_fetea@yahoo.com, alexandrugotea@yahoo.com, Tatiana Nogailic <assomoldave>, silviapena1@yahoo.com, seremetg@yahoo.com, Nicholas Andronesco <scoala>, sasulea@gmail.com, sbizgus@yahoo.com, Corina Baluta <cbaluta>, Evghenia Berzan <evghenia>, eugenia.bulat@gmail.com, emil_miclaus@yahoo.com, Nick Frunza <nfrunza>, Flori Balanescu <flower_balanescu>, The Moldova Foundation <vspanu>, gherghina@rogers.com, im2195@columbia.edu, isacstefania@yahoo.com, ion_marta@yahoo.com, Ileana Vitalariu <vitalariu2000>, info@promolex.md, letygutu@yahoo.com, liviusbutura@verizon.net, lialungu@aol.com, lvc_newyork@yahoo.com, l_cantemir@yahoo.com, Vlad Parau <lucis_pugnator>, marianicolaev@yahoo.com, mbotnaru@gmail.com, moldovam@gmail.com, l <mateiovidiumarius>, mail@dacia.org, mariacarlan2000@yahoo.com, mirceadruc@yahoo.com, mitrelichim@gmail.com, Mihail Gheorghiu <lumearomaneasca>, Nicholas <nichollasbudda>, npopa2000@aol.com, nicolae.jelescu@gmail.com, nymagazin@aol.com, nymariana@aol.com, newsletter@ziuaveche.ro, ostas.valeriu@gmail.com, Ovidiu Creanga <ovid>, Office - Consulate General of Romania in New York <office>, protpbuburuz@gmail.com, popovicimd@yahoo.com, poleacova@yahoo.com, Elisabeth Paunescu <ettapaunescu>, mariadiana pop <maria_dianapop>, ritiuflaviu@yahoo.com, Bogdan Radu <bogdanradu>, romanianoua@ymail.com, revista.clipa@gmail.com, Asociatia Reflector <asociatia>, rsava7292@rogers.com, rj@romanianvoice.net, rachitdu@hotmail.com, Geo Stroe <geostroe>, yulyasheremet@yahoo.com, claudia.voiculescu@yahoo.com, titi iuga <tiiu2001>, thorv85881@aol.com, tzushkyche@yahoo.com, Nina Turcanu <doncciu>, valentindulce@yahoo.com, vmoldoveanu8@gmail.com, valiciamag@yahoo.com, voceabasarabiei@yahoo.com, vioricasuteu@yahoo.com
---------- Forwarded message ----------
From: Nicolae Dabija <n>
Date: 2011/9/1
Subject: fotografii de la Nisporeni
To: Florin Carlan <floriancarlan>
Cu respect, Nicolae DABIJA
mob. +373 69091027
serv. +373 22 238217
--
GeoStroe
0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com
Fundația Academia DacoRomână ”TDC” - FADRTDC
Partidul României Europene - P.R.E.
SC.Tempus DacoRomânia ComTerra SRL - Editura DacoRomână ”TDC”
Mon Sep 05, 2011
Adrian Pop
Clubul oamenilor de stiintaTuesday, September 6, 2011 11:55 AM
From: "Pop Adrian" <zalmoxa_adipop>Add sender to ContactsTo: "Alecu Ioan" <alecu_ioan>Cc: geostroe@gmail.com, adipop@popservice.ro
Domnule Ioan,
Asa este. Mergem mai departe....indiferent de obstacolele noastre interioare.
adi
--- On Tue, 9/6/11, Alecu Ioan <alecu_ioan> wrote:
> From: Alecu Ioan <alecu_ioan>
> Subject: :Clubul oamenilor de stiinta
> To: "Pop Adrian" <zalmoxa_adipop>
> Date: Tuesday, September 6, 2011, 11:49 AM
> Domnule Adi,
> Orice initiativa este bine venita un pas catre
> adevar.
>
> IOAN.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
> --- On Mon, 9/5/11, Pop Adrian
> <zalmoxa_adipop> wrote:
>
> From: Pop Adrian <zalmoxa_adipop>
> Subject: Re: Răspuns: Initiativa :Clubul oamenilor de
> stiinta
> To: "Teleoaca George-Liviu"
> <liviuteleoaca>
> Cc: adipop@popservice.ro, geostroe@gmail.com,
> alecu_ioan@yahoo.com, ioanpop@yahoo.com,
> l_cantemir@yahoo.com, silvyica@yahoo.it, psavescu@gmail.com,
> spt2000ro@yahoo.com,
> nicolaenacioiu@yahoo.com, ovi_vio_ivo@yahoo.co.uk,
> administrator@cab.ro, enciustefan@yahoo.com,
> firustefanvalentin@yahoo.com, bussinespartener@yahoo.com,
> narcis_tiberiu@yahoo.com
> Date: Monday, September 5, 2011, 9:59 PM
>
> Buna seara,
>
> Adevaratul nume este Salmocsis, sau Dorio. Decriptare
> facuta matematic de Mosu - Tudor Diaconu.
>
> http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=119
> http://zalmoxa.11.forumer.com/viewforum.php?f=193
>
> Prima Universitate din lume avea numele : Universitatea
> Zalmoxiana. Inscrisurile facute in slavona sunt descoperite
> langa Craiova - Breasta, de catre Pr. Balasa cand era
> seminarist la Scoala teologica de la Facai.
>
> www.zalmoxa.ro
> http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php
>
> Nu aici este problema noastra acuta, ci ce-avem de
> facut....La o astfel de strategie nationala
> trebuie lucrat zilnic, punctand din mers.
>
>
> O seara placuta,
> adi
>
> --- On Mon, 9/5/11, Teleoaca George-Liviu
> <liviuteleoaca> wrote:
>
> From: Teleoaca George-Liviu
> <liviuteleoaca>
> Subject: Răspuns: Initiativa :Clubul oamenilor de stiinta
> To: "Pop Adrian"
> <zalmoxa_adipop>
> Date: Monday, September 5, 2011, 9:24 PM
>
> Dragă
> AdiDacă, ţinem să fim oameni
> de ştiinţă, trebuie să ţinem cont de faptul că forma
> originară, cu semnificaţie semantică corectă, este
> Zamolxe.
> Cu
> multe urări de mai bine
>
> Liviu De
> la: Pop Adrian
> <zalmoxa_adipop>
> Către: BAGIU
> OVIDIU ILIE <ovi_vio_ivo>; DOINA IRINA
> STROE <irinainas>; David Aurel
> <aurelvdavid>; Drimbau Nistor
> <nistor>; Av. Dr. J. FRIEDMANN
> NICOLESCU <jfn_avocat>; Valere Burlacu
> <avocat_burlacu>;
> "aura_brebeanu@yahoo.com"
> <aura_brebeanu>; murdock alexandru
> <murdockalexandru>; horatiu alecu sichitiu
> <horatiusichitiu>; ancu dinca
> <ancudinca>; Florin Oproiescu
> <aurelpersu>; ROATA ANDREI FELIXE A
> <primodon_salieri>; Bardan Raine
> <rexim>; Dan Buzescu
> <buzescu>; Banceanu Vasile
> <banceanuvasile>; Kety
> <bel_briio>; BALANESCU STEFAN
> <balanescu_stefan>; boby mititelu
> <bobymititelu>; Crina Bocsan
> <iuliahasdeu_assoc>; calugaru-baciu elena
> <elenacalugarubaciu>; Georgeta blendea
> Zamfir <blendeazamfir>; Costel Galateanu
> <costel>; cozma mihai
> <mihaicozma_rodina>; Cristian Stanculet
> <cstanculet>;
> "nicuanghel84@yahoo.com"
> <nicuanghel84>;
> "laurentiudomnisoru@gmail.com"
> <laurentiudomnisoru>;
> "ghbuzatu@yahoo.com" <ghbuzatu>;
> "remusmacovei@yahoo.com"
> <remusmacovei>;
> "polizu_danulescu@yahoo.com"
> <polizu_danulescu>; cc Fleancu Ion
> <ionfleancu>; Croitoru Ilie
> <croil2007>; Centrul UNESCO Ionel Perlea
> Mihaela Racoviteanu <mihaela_racoviteanu>;
> Titi Damian <titi>; Carligeanu Dragos
> <carligeanu>; Vasilescu Denisa
> <vasilescu>;
> geta deliu <gilromideliu>; Serban Codrin
> Denca <serbancodrin>; Floricica Dumitru
> <dumitrufloricica>; petrescu eugen
> <petrescu1959>; Eugen Zainea
> <eugenzainea_sigmatv>; enulescu adrian
> <enulescu_adrian>; Baldea Vasilica
> <etabaldea>; Elisabeth Paunescu
> <ettapaunescu>; Staicu EMILIAN George
> <emiliangeorge_staicu>; Fundatia M.
> Eminesscu Virginia Mehes <virginia>;
> Elena Armenescu <elena>;
> Florentin Smarandache <fsmarandache>;
> Racasan Stefan <fozocos58>; florin grigoriu
> <floringrigoriu_lehliu>;
> "urecheatu_constantin@yahoo.fr"
> <urecheatu_constantin>; gheorghe funar
> <senatorfunar>; florin fagaras
> <florinfagaras>;
> "florinvoivoda@yahoo.com"
> <florinvoivoda>; ionea
> florica <florica_ionea>; Corina Firuta
> <ed_alcor>; Vasile Ghimpu
> <ghimpuvasile>; Teleoaca George-Liviu
> <liviuteleoaca>; Iancu Gheorghe
> <preiancu>; Greta Mititelu
> <greta_mititelu>; gavojdea ioan
> <gavojdeaioan>;
> "ghe.iscru@yahoo.com" <ghe>;
> HRIBAL IOSIF <hribaliosif>
> Trimis:
> Duminică, 4 Septembrie 2011 23:08:51
> Subiect:
> Initiativa :Clubul oamenilor de stiinta
> http://zalmoxa.11.forumer.com/viewto...t=3216&start=0
>
>
>
> Om cu Om...pas cu
> pas...ban cu ban ( obtinut pe cale cinstita )
>
>
> adi
Tue Sep 06, 2011
Adrian Pop
From: "Adi Pop" <adipop>
To: <ninabeciu>; <gabriel>; "Alecu Ioan" <alecu_ioan>; "Geo Stroe" <geostroe>; <nicolaenacioiu>; "Teleoaca George-Liviu" <liviuteleoaca>; "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop>
Cc: "Lorin Cantemir" <l_cantemir>; <ioanpop>; <silvyica>; "Petre Savescu" <psavescu>; "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop>; "Petre Titi" <spt2000ro>; <nicolaenacioiu>; <administrator>; <enciustefan>; <bussinespartener>; <firustefanvalentin>; <narcis_tiberiu>; <troiadrian>; "Pop Adrian" <adipop>; <yo7aoz>; <Radu_necea>; <samdacul>; <achimescu_ovidiu>; "Georg Hanthi" <hangeonos>; "BAGIU OVIDIU ILIE" <ovi_vio_ivo>; "Adriana Bejgu" <adri98bej>; "Floricica Dumitru" <dumitrufloricica>
Sent: Tuesday, October 04, 2011 11:49 AM
Subject: Caut Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sfatul Batranilor, atat de necesar reconstructiei tarii din punct de vedere moral si economic.
> http://zalmoxa.11.forumer.com/viewto...?p=29955#29955
>
> ----- Original Message -----
> From: "Adi Pop" <adipop>
> To: "Gabriel Pusca" <gabriel>
> Sent: Tuesday, October 04, 2011 11:40 AM
> Subject: Re: Buna ziua Re: Sarut-mana Doamna Nina !
>
>
> > MULTUMESC !
> >
> > Adrian Pop
> >
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Gabriel Pusca" <gabriel>
> > To: <adipop>
> > Sent: Tuesday, October 04, 2011 11:17 AM
> > Subject: Buna ziua Re: Sarut-mana Doamna Nina !
> >
> >
> > > Am primit mesajul dvs si va voi contacta in cel mai scurt timp.. Va
> > multumesc!
> > > cu respect neconditionat,
> > > Ion Gabriel Pusca
> > >
> > > --
> > > Mai liberi de cercuri ca oricand
> > >
> >
>
Tue Oct 04, 2011
Adrian Pop
--- On Mon, 10/10/11, Adi Pop <adipop> wrote:
From: Adi Pop <adipop>
Subject: adi - Ioan Alecu
To: "Alecu Ioan" <alecu_ioan>
Cc: "Geo Stroe" <geostroe>, achimescu_ovidiu@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, bussinespartener@yahoo.com, firustefanvalentin@yahoo.com, narcis_tiberiu@yahoo.com, troiadrian@yahoo.com, "Alice Nacioiu" <alice>, cucu_paul@yahoo.com, "Pop Adrian" <adipop>, "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop>, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com
Date: Monday, October 10, 2011, 10:29 AM
Show Recent Messages (F3)
Alecu Ioan appears to be offline and will receive your messages after signing in. You can also send a message to Alecu Ioan's mobile device.
Send an SMS Message (Ctrl+T)
Alecu Ioan: Buna dimineata-Ioan
Pop Adrian: Buna Dimineata !
Alecu Ioan: Am ajuns in Iasi si sunt bucuros ca pot comunica cu Dumneavoastra.
Pop Adrian: si eu
Pop Adrian: poate ca o sa aveti acum si net acasa
Pop Adrian: v-am trimis zilele astea mai multe emailuri, pe baza celor discutate la TIB
Alecu Ioan: Am spus colegilor ca putem continuoa programul in baza intelegeri numita - Cuvintul Dat.
Pop Adrian: normal
Pop Adrian: sa-mi spuneti ce piese aveti nevoie pentru a continua cele incepute cu motorul Honda
Alecu Ioan: Daca vom reusi sa gasim un program de fintare nerambursabila va trebui sa facem un contract
Pop Adrian: si referitor la inventia prezentata la TIB, sa-mi spuneti de ce aveti nevoie sa facem un prototip
Alecu Ioan: Vom incepe proiectarea si va trimitem desenele .
Pop Adrian: asteptam si tolele facute de D-ul Ovidiu si vedem cum vom sta si cu Generatorul cu reluctanta variabila
Pop Adrian: ok
Pop Adrian: deci avem asa acum:
Pop Adrian: 1. Motorul
Pop Adrian: 2. Inventia TIB
Pop Adrian: 3. Generagtorul cu reluc. var.
Pop Adrian: 4 . Din primavara discutam despre incalzirea halei
Alecu Ioan: Pentru brevetul de la Bucuresti , amintesc ca o parte din el se regaseste si in sistemul de recuperare a energiei termice a motoarului Honda si numai asa se poate marii eficienta energetica si implicit puterea lui .
Pop Adrian: inteleg
Alecu Ioan: DA. Programul este frumos si da stabilitate activitati de colaborare in viitorul imediat.
Pop Adrian: DA
Pop Adrian: V-am trimis acest email. D-nul Liviu Teleoaca n-a raspuns la acest mesaj
Alecu Ioan: Eu va multumesc pentru toate si voi face tot posibilul sa reusim.
Pop Adrian: În data de 7 octombrie 2011, 12:14, Adi Pop <adipop> a scris:
Comform celor discutate la TIB ieri, ca si sinteza :
Scopul actiunilor Inteleptilor Neamului Romanesc ( in Timp se va infiinta Sfatul Batranilor la nivel planetar ) este acela de a - Modela omul, in OM !!!
Pop Adrian: Cautand de ani buni solutii de redresare Morala si Economica a Romaniei, oltenilor le-a venit ideea de-a pune pe un forum liber tot ce considera ca este mai BUN in Neamul nostru, astfel incat Tinerii Romani sa aiba cat mai multe modele curate de lucru de urmat, unde cu siguranta ca Omenia si Munca Cinstita sunt LEGI.
http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php
Pop Adrian: Extrapoland ideile la nivel Planetar, am initiat un program amplu pentru Renasterea Societatii Umane.
Proiectul - OMU - Renasterea Societatii Umane.
Etapa 1.
Proiectul – "OM – O societate fireasca "
Etapa 2.
Proiectul – "IOM - O societate functionala"
Pop Adrian: Etapa 3.
Proiectul – "IO OM - O societate implinita "
Etapa 4.
Proiectul – "OMU - (Re)nasterea Societatii"
Proiectul OMU, prin cele 4 etape ale sale, se autofinanteaza 100 %. Suntem perfect constienti de faptul ca modul de obtinere a banilor de catre fiecare om al acestei planete, are consecinte directe asupra Vietii lui Fericite si Sanatoase.
Pop Adrian: Cum ii distingem pe acesti " Uriasi in gandire " ai Neamului Romanesc ?
1. Isi Respecta si isi Iubesc enorm de mult Neamul, Tara si semenii.
2. Sunt deschisi la a comunica pe cat mai multe cai posibile, cu TOT. Public.
3. Sunt altruisti TOTAL, devenind astfel Nobili.
4. Sunt din ce in ce mai LOIALI fata de CUVANT, fata de TOT.
5. Merg pana la capat, indiferent unde este acesta.
6. Se implica responsabil in rezolvarea tuturor problemelor importante, din NECESITATE si ulterior din CREDINTA.
7. Nu-si cer niciodata drepturile, fiind extraordinar de modesti.
8. In permanenta au zambetul pe buze si se poarta ca Adevarati Prieteni.
9. Traiesc la intensitate maxima idealizand Iubirea si Prietenia.
10. Nu le este frica decat de nepricepera lor.
adi
Alecu Ioan: DA. aveti dreptate si tebuie neaparat sa constituiti Cadrul Legal de activitate pentru Scoala Zalmoxiana si Sfatul Batrinilor si Inteleptilor.
Alecu Ioan: Cred ca faptele sunt Cheia reusitei si activitatea Dumneavoastra poate fi dat ca exemplu iar Mosu drept un intelept a timpului nostru.
Pop Adrian: deocamdata caut coechipierii
Pop Adrian: Mi-a dat tel. D-ul Ovidiu Achimescu si i-am spus ca discut cu Dumneavoastra pe mess
Alecu Ioan: Un coechiper ma puteti alege pe mine .
Pop Adrian: dupa ce v-am dus la gara am fost la intalnirea cu Domnul Stroe si cu membrii ai Academiei Dacoromane
Alecu Ioan: Domnul Ovidiu a vorbit si cu mine la telefon
Pop Adrian: am stat acolo un sfert de ora si le-am spus , la invitatia Domnului Stroe, cu ce ne ocupam....
Pop Adrian: f bine
Pop Adrian: dupa care am ajuns la Craiova si-am reusit sa semnez si contractele acelea de care va ziceam. Pana noaptea tarziu, am reusit intr-o zi sa ating trei puncte importante
Alecu Ioan: Sunt bucuros ca a-ti reusit sa rezolvati toate problemele - .
Pop Adrian: a fost sansa sa semnez si seara tarziu
Pop Adrian: satraiti2000: http://www.alexandrasvet.ro/o-carte-...or-nostri.html
Alecu Ioan: cred ca Soarta va suride si sunteti un privelegiat al destinului
Pop Adrian: e
Pop Adrian: cum asa
Pop Adrian: fiecare lucru este obtinut pe baza de credit
Pop Adrian: si asta se obtine muncind cu bun simt
Pop Adrian: asa cred...
Pop Adrian: sa vedeti , cand aveti Timp, cum am pus problema in urmatoarele mesaje, cu alte persoane....scrise aceste 2 zile.
Pop Adrian: totul pleaca de la acel DA sau acel NU, spus, asa cum am zis la cafeaua aia de la TIB
Alecu Ioan: Cred ca reusita in programele intiate si iterate de Dumneavoastra astazi este persoana Duneavastra si interesul firmei Dumneavastra- cuvantul ...DA... este important dar cu acoperire in fapte.
Pop Adrian: normal
Pop Adrian: grav este ca orice cuvant spus in stare adormita...nu are nici o valoare
Alecu Ioan: Eu cred in soarta noastra si cred ca ce am inceput va avaea o implinire atit in faptele materiale definite prin produse cit si prin definirea legala o unor entitati spirituola - culturale cum este Universitatea Zalmoxiana si Sfatul Batrinilor si Inteleptilor.
Pop Adrian: si eu cred in ce facem amandoi
Alecu Ioan: Dar trebuie sa remarc - cheia succesului sunteti Dumneavoastra
Pop Adrian: e
Pop Adrian: nu asa.
Pop Adrian: relatia dintre noi doi reprezinta CHEIA succesului...
Alecu Ioan: Incercati sa impliniti - este timpul - fara sa mai cereti acordul celor care credeti ca sunt factori determinati in actiunea pe care doriti sa o desfasurati.... ascultatii , dar actionati si ve-ti vedea cit de repede se desfasoara evenimentele.
Pop Adrian: azinoapte le-am scris tinerilor din Scoala cate ceva...
Pop Adrian: stau cuplat mult pe zi, la acest sistem.
Pop Adrian: acum ca ne-au inchis forumul, o sa fiu nevoit sa facem unul in Romania....platit totul de fiu-meu...sa fiu sigur ca nu ne mai perturba nimeni'
Alecu Ioan: Un asemenea exemplu este ziua cind ne-am intilnit la Bucuresti - ce a fost sa se implineasca s-a implinit , dincolo de toate grijile care va framantau si deveniera incomode.
Pop Adrian: da....asa este
Alecu Ioan: Atunci sa trecem la treba - toate se vor rezolva , daca sunt benefice celor pe care ii credem prieteni si colegi dar si colaboratori
Pop Adrian: pe cai albi
Alecu Ioan: Cu stima,,-Ioan
Pop Adrian: O zi plina.
Last edited by Adrian Pop on Tue Oct 11, 2011; edited 1 time in total
Mon Oct 10, 2011
Adrian Pop
From: Adi Pop
To: Pop Adrian ; Sc Zalmoxa Srl
Sent: Monday, October 10, 2011 12:08 PM
Subject: Treziti-va! Asta nu e Romania NOASTRA!
http://www.facebook.com/group.php?gi...200614625390!/
Marcaje