IM Jan 23, 2012 11:45:04 PM11:20:16 PM AdiPop: OTV
11:44:12 PM AdiPop: Scopul infiintarii SFATULUI BATRANILOR
Se doreste ca Poporul Roman ca si celelalte Popoare ale lumii sa beneficieze de intelepciunea unor persoane care-si ofera serviciile neconditionat si intr-un mod total altruist. Se stabileste ca TOT ce vom face impreuna o sa fie in scopul VIETII normale traita in PACE si-n armonie cu NATURA. Vom comunica pe toate caile posibile. Aproape toate discutiile vor fi facute public pentru a deveni teme de dezbatere si modele de lucru pentru ceilalti, invatand astfel unii de la altii ce trebuie facut sa ajungem sa fim cu totii Fericiti si Sanatosi ).
11:45:04 PM AdiPop: Tanasescu Dragos: Am citit ce mi-ati zis ...
Tanasescu Dragos: Inca nu am scris acolo, dar nu sunt foarte deacord cu ce este acolo .
Pop Adrian: nu-i problema
Pop Adrian: ai dreptul sa-ti spui punctul de vedereIM Jan 24, 2012 12:12:59 AM11:54:15 PM AdiPop: Unde oamenii pot sta, li se ofera strictul necesar.
Tanasescu Dragos: Si atat!
Tanasescu Dragos: Aşadar, odată născută orice persoană umană are dreptul divin la viaţă liberă şi fără constrângeri. În virtutea acestui drept ea ar urma să primească cele strict necesare vieţii în locuri comune de tip “Cămine de Asistaţi”: hrană de subzistenţă, un pat de dormit şi un minim igienic de îmbrăcat, toate ambientate într-un loc amenajat astfel încât să ofere un confort minimalist. Posibilităţile de deplasare a unei astfel de persoane ar urma să fie limitate la transportul în comun subvenţionat pe raza localităţii de reşedinţă, fără să fie obligaţi în schimb să presteze nici un fel de muncă.
Last message received on 1/23 at 11:48 PM
Pop Adrian: nu ast
12:00:59 AM AdiPop: Pop Adrian: daca nu comunica cu noi...ma indoiesc ca logica este formata indestructibil.
Tanasescu Dragos: Ce parere aveti ? Functioneaza ? (Principiul este super, sa scapi de barierele formate in timp) ...
Pop Adrian: l-am intrebat ce vrea sa faca in Viata si n=a mai comunicat cu mine
Pop Adrian: discuta cu cei doi consilieri ai mei tehnici
Pop Adrian: pe parte tehnica
Pop Adrian: lucrez la ceva acum
Pop Adrian: la SB
Tanasescu Dragos: Hhh, nu ma asteptam, am citit ce ne-ati dat despre el ...
Pop Adrian: ia cei bun de la fiecare
Pop Adrian: eu il consider nepregatit si in Timp os a vezi
Pop Adrian: pomeneste de la inceput de discretie
Pop Adrian: firca si minciuna sunt mana in mana cu aceasta...
Tanasescu Dragos: Daca va pot ajuta cu ceva, sa imi ziceti ..
Pop Adrian: fac acum o sinteza
12:05:01 AM AdiPop: Pop Adrian: daca intri in domenii necunoscute si n-ai baza
Pop Adrian: te fac praf ceilalti
Tanasescu Dragos: Si aici aveti dreptate ... Mare dreptate chiar.
Last message received on 1/24 at 12:02 AM
Tanasescu Dragos: Mi-ati promis ca imi imprumutati o carte.
Pop Adrian: Ionut Banu: eu am iesit sunt cam obosit am auzit ca veniti la Bucuresti
Ionut Banu: Joi
Last message received on 1/24 at 12:02 AM
Pop Adrian: nu stiu
Pop Adrian: nu cred
Tanasescu Dragos: Dacia preistorica,
Pop Adrian: da
Pop Adrian: Otv
Pop Adrian: da
Pop Adrian: sa vii al firma ca este acolo
Tanasescu Dragos: Miercuri spunea stefan ca vine in craiova.
Tanasescu Dragos: Ok.
12:11:08 AM AdiPop: Scopul infiintarii SFATULUI BATRANILOR
Se doreste ca Poporul Roman ca si celelalte Popoare ale lumii sa beneficieze de intelepciunea unor persoane care-si ofera serviciile neconditionat si intr-un mod total altruist. Se stabileste ca TOT ce vom face impreuna o sa fie in scopul VIETII normale traita in PACE si-n armonie cu NATURA. Vom comunica pe toate caile posibile astfel incat Omenia si Bunul Simt sa fie repuse in scurt Timp in drepturi. Aproape toate discutiile vor fi facute public pentru a deveni teme de dezbatere cat si modele de lucru pentru toti ceilalti, invatand astfel unii de la altii ce trebuie facut sa ajungem sa fim Fericiti si Sanatosi ).
SFATUL BATRANILOR o sa creeze plecand aproape din zero o BAZA ( Spirituala si Materiala ) de plecare la Drum NOU, pe care o s-o consoli
12:11:45 AM AdiPop: SFATUL BATRANILOR o sa creeze plecand aproape din zero o BAZA ( Spirituala si Materiala ) de plecare la Drum NOU, pe care o s-o consolidam continuu datorita faptului ca valentele Bunului Simt sunt invatate pana in ultima Clipa a Vietii, dar mai ales atunci cand sunt discutate aceste concepte cu fiecare nou venit in parte rezultand astfel noi valente.
Persoanele care-si exprima dorinta de-a face parte din SFATUL BATRANILOR vor face o cerere in scris in aceast sens. Vor avea nevoie de acordul verbal sau in scris din partea celorlalti membrii. Cu un simplu DA spus in stare constienta de fiecare membru in parte, persoana respectiva este acceptata sa faca parte din echipa noastra.
12:12:59 AM AdiPop:
Show Recent Messages (F3)
satraiti2000: sal adi ce mai faci?
Pop Adrian: SFATUL BATRANILOR o sa creeze plecand aproape din zero o BAZA ( Spirituala si Materiala ) de plecare la Drum NOU, pe care o s-o consolidam continuu datorita faptului ca valentele Bunului Simt sunt invatate pana in ultima Clipa a Vietii, dar mai ales atunci cand sunt discutate aceste concepte cu fiecare nou venit in parte rezultand astfel noi valente.
Persoanele care-si exprima dorinta de-a face parte din SFATUL BATRANILOR vor face o cerere in scris in aceast sens. Vor avea nevoie de acordul verbal sau in scris din partea celorlalti membrii. Cu un simplu DA spus in stare constienta de fiecare membru in parte, persoana respectiva este acceptata sa faca parte din echipa noastra.
Pop Adrian: lucrez
Pop Adrian: buna
Marcaje