Evelina Negara a distribuit o fotografie postată de Teo Trandafir.
15 septembrie ·
!
Teo Trandafir
Distribuie daca este adevarat
Nu-mi mai placeNu-mi mai place · · Distribuie
Ţie şi altor 3 vă place asta.
Adrian Pop http://www.sfatulbatranilor.ro/.../8258-Sebastian.../page569
Sebastian Victor Stroe, nepotelul meu de 8 ani - ii explic doar ce poate sa inteleaga -...
SFATULBATRANILOR.RO
1 oră · Îmi place · 1 · Şterge previzualizarea
Evelina Negara Foarte corect procedati, d-le Adrian Pop. Treptat el va putea patrunde tot mai adanc in misterul cunoasterii, fiind ghidat de sfaturile dvs. Dar acest citat de mai sus, dupa parerea mea, are o semnificatie mult mai profunda.. Prima parte se refera la tacerea celora ce sunt incatusati de anumite limite, printre care e incompetenta, mentalitatea incorecta, limitata, dogmatismul, lenea, lipsa valorilor spirituale si a cunostintelor pe care le poseda orice alt individ ce a ajuns la un grad superior de dezvoltare spirituala. Partea doua insa, se refera la cei, care au depasit demult limitele gandirii specifice multimii mediocre, si tind spre cunoastere, spre autoperfectiune, depunand constant eforturi in aceasta directie, in asa mod, ridicandu-se treapta dupa treapta la cel mai inalt nivel de spiritualitate si cunoastere. "Aude, vide, tace." Nu toate adevarurile pot fi relatate, nu toate cunostintele pot fi dezvaluite multimii, incapabile sa le inteleaga, sa le interpreteze corect, sa manifeste o atitudine adecvata, sa concluzioneze corect, sa reflecte pe marginea anumitor subiecte etc.
1 oră · Nu-mi mai place · 1
Adrian Pop DAAA...
1 oră · Îmi place · 1
Adrian Pop In Romania Ganditorii trebuie sa se uneasca...
59 minute · Îmi place · 1
Evelina Negara Da, sunt totalmente de acord.
58 minute · Îmi place
Adrian Pop Trebuie sa stabileasca principii de comun acord de comunicare eficienta....devenind astfel modele de lucru
57 minute · Îmi place
Adrian Pop Reconstructia Tarii se face pas cu pas, plecand de la principii de Moralitate.
56 minute · Îmi place · 1
Marcaje