Iosif Buble
8 ore
Regele Mihai I mută interesant. MESAJ către tinerii revoltați: Timpul României voastre a început!
MS Regele Mihai I le-a transmis tinerilor sătui de actualii politicieni un mesaj prin care le...
www.stiripesurse.ro
Îmi place Comentează Distribuie
42 de persoane apreciază asta.
Comentarii
Şterge
Mihaela Venera Gusu Vrea sa se spanzure?
Îmi place · Răspunde · 1 · 7 ore
Şterge
Popey Vasile
Îmi place · Răspunde · 3 ore
Şterge
Ion Partizanu A venit si timpul tau.....Maria Ta.....
Îmi place · Răspunde · 1 · 3 ore
Şterge
Popey Vasile
Îmi place · Răspunde · 3 ore
Şterge
Fiorello Fiore Escroculeeee..!!! Lasă intrarea liberă la castelul Peleș..!!!!daca nu ai avut timp pe timpul lui Ceaușescu, sau după revoluție, crezi ca poți face ceva acum..? Stai acolo unde esti ca stai Bn..!!!!
Îmi place · Răspunde · 2 ore
Şterge
Leo Lobello Ma sacalule nu-ti ajung zecile de milioane de euro si bogatiile pe care le-a-ti luat cu japca tu si penala ta familie?
Îmi place · Răspunde · 2 ore
Şterge
Gogu Pintenogu Ipocritul a uitat ca i-a adus pe rusi in tara!
Îmi place · Răspunde · 1 oră
Şterge
Ion Glanetasu timpul acestei cucuvele a expirat de mult !!!
Şterge
Gogu Pintenogu Vreti rege? Il clonam pe Carol I sau il Ungem pe Charles, care a facut mai mult bine Romaniei decat balbaitul.
Şterge
Gogu Pintenogu Exprimarea ``regele romaniei`` este un nonsens, chiar contrara legii. Romania este REPUBLICA!
Şterge
Ion Dodoc Dati-i crezare la anii lui nu mai stie ca nu mai are tara,ca a vandut-o!
Îmi place · Răspunde · 30 de minute
Şterge
Irinel Petica Aceasta relicva a uita ca a vandut Romania rusilor si pe Maresalul Antonescu comunistilor.....???? Maria Ta ...nu cumva Emil Botnaras la luat pe Maresalul Antonescu de la palat , sau creierii tai s-au facut gelatina???
Îmi place · Răspunde · 1 · 21 de minute
Şterge
Irinel Petica Maria Ta iti doresc un frumos Falus Erectus .....sa traiesti la fel cum au trait românii dupa '47.....
Îmi place · Răspunde · 1 · 19 minute
Ultima modificare făcută de Alina Bratu; 08.11.2015 la 13:44.
Dumitrescu Carmen a distribuit clipul video postat de Nova 100
Toata lumea la regim!
https://www.facebook.com/video.php?v=946622638720908
Momentan sunt 64 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 64 vizitatori)
Marcaje