35 de citate inspiraționale Edgar Allan Poe despre succes
Edgar Allan Poe a fost un scriitor, editor și critic literar american. El este cel mai bine celebrat pentru poezia și povestirile sale, în special pentru poveștile sale despre mister și macabru. El este considerat pe scară largă ca o figură centrală a romantismului în Statele Unite și a literaturii americane în ansamblu și a fost unul dintre primii practicanți ai nuvelei din țară. El este, în general, considerat inventatorul genului de ficțiune polițistică și, în continuare, este creditat cu contribuția la genul emergent al ficțiunii științifico-fantastice. Mystery Writers of America prezintă un premiu anual cunoscut sub numele de Premiul Edgar pentru munca distinsă în genul misterului. Fie ca aceste Citate Edgar Allan Poe despre succes să vă inspire să luați măsuri pentru a vă putea trăi visele .
1. „Am rămas prea mult în capul meu și am ajuns să-mi pierd mințile.” Edgar Allan Poe
2. „Știința nu ne-a învățat încă dacă nebunia este sau nu sublimitatea inteligenței.” Edgar Allan Poe
3. „Cele mai naturale și, în consecință, cele mai adevărate și mai intense dintre afecțiunile umane sunt cele care apar în inimă ca prin simpatie electrică.” Edgar Allan Poe
4. „Uneori sunt îngrozit de inima mea ; de foamea ei constantă pentru orice dorește. Modul în care se oprește și începe.” Edgar Allan Poe
5. „Am mare încredere în proști – încrederea în sine o vor numi prietenii mei.” Edgar Allan Poe
6. „Dragostea ca a mea nu poate fi depășită niciodată.” Edgar Allan Poe
7. „Realitățile lumii m-au afectat ca viziuni și doar ca viziuni, în timp ce ideile sălbatice ale tărâmului viselor au devenit, la rândul lor, nu materialul existenței mele de zi cu zi, ci în fapt acea existență în întregime și exclusiv în sine. .” Edgar Allan Poe
8. „Datele lumii sunt atât de multe nebunii convenționale.” Edgar Allan Poe
9. „Este o fericire să te întrebi; este o fericire să visezi.” Edgar Allan Poe
10. „Frumusețea de orice fel, în dezvoltarea sa supremă, excită invariabil sufletul sensibil până la lacrimi.” Edgar Allan Poe
11. „Adevăratul geniu se înfioră de incompletitate – și de obicei preferă tăcerea decât să spună ceva care nu este tot ce ar trebui să fie.” Edgar Allan Poe
12. „Crede doar jumătate din ceea ce vezi și nimic din ceea ce auzi.” Edgar Allan Poe
13. „Nu am încredere în perfectibilitatea umană. Cred că efortul uman nu va avea niciun efect apreciabil asupra umanității. Omul este acum doar mai activ – nu mai fericit – nici mai înțelept decât era acum 6000 de ani.” Edgar Allan Poe
14. „Nu este deloc o fantezie irațională ca, într-o existență viitoare , să privim ceea ce credem despre existența noastră prezentă, ca pe un vis.” Edgar Allan Poe
15. „Prostia este un talent pentru concepții greșite.” Edgar Allan Poe
16. „Dacă este destinat ție, nu va trebui să cerși pentru asta. Nu va trebui niciodată să-ți sacrifici demnitatea pentru destinul tău.” Edgar Allan Poe
17. „Cei nouăzeci și nouă sunt cu vise, mulțumiți, dar speranța lumii făcute noi, este al suta-lea om care este sumbru hotărât să realizeze aceste vise.” Edgar Allan Poe
18. „Există o elocvență în entuziasmul adevărat.” Edgar Allan Poe
19. „Adanc în acel întuneric, uitându-mă, am stat mult timp acolo, întrebându-mă, temându-mă, îndoindu-mă, visând vise pe care niciun muritor nu a îndrăznit vreodată să viseze ”. Edgar Allan Poe
20. „Viața adevărată a omului este fericită, în principal pentru că se așteaptă vreodată să fie așa în curând.” Edgar Allan Poe
21. „Am iubit cu o iubire care a fost mai mult decât iubire.” Edgar Allan Poe
22. „Dacă doriți să uitați ceva la fața locului, notați că acest lucru trebuie amintit.” Edgar Allan Poe
23. „Oamenii m-au numit nebun; dar întrebarea nu este încă soluționată, dacă nebunia este sau nu cea mai înaltă inteligență – dacă ceea ce este glorios – dacă tot ceea ce este profund nu provine din boala gândirii, din dispozițiile minții exaltate în detrimentul intelectului general. ” Edgar Allan Poe
24. „Cu mine poezia nu a fost un scop, ci o pasiune .” Edgar Allan Poe
25. „Nu există frumusețe rafinată fără o oarecare ciudățenie în proporție.” Edgar Allan Poe
26. „Nu am fost niciodată cu adevărat nebun decât în ocazii când inima mea a fost atinsă.” Edgar Allan Poe
27. „Experiența a arătat, și o adevărată filozofie va arăta întotdeauna, că o parte vastă, poate cea mai mare, a adevărului provine din ceea ce aparent irelevant.” Edgar Allan Poe
28. „Cei care visează ziua cunosc multe lucruri care scapă celor care visează doar noaptea.” Edgar Allan Poe
29. „Cei mai înfricoșători monștri sunt cei care pândesc în sufletele noastre .” Edgar Allan Poe
30. „Coincidențele, în general, sunt mari piedici de poticnire în calea acelei clase de gânditori care au fost educați să nu cunoască nimic despre teoria probabilităților – acea teorie căreia cele mai glorioase obiecte ale cercetării umane sunt datoare pentru cele mai glorioase. de ilustrare.” Edgar Allan Poe
31. „Există unele secrete care nu permit să fie spuse.” Edgar Allan Poe
32. „Mi-e teamă de evenimentele viitorului, nu în sine, ci în rezultatele lor.” Edgar Allan Poe
33. „Există acorduri în inimile celor mai nesăbuiți care nu pot fi atinse fără emoție.” Edgar Allan Poe
34. „Misterele îl obligă pe om să gândească și astfel îi rănesc sănătatea.” Edgar Allan Poe
35. „Tot ceea ce vedem sau părem nu este decât un vis în interiorul unui vis.” Edgar Allan Poe
https://www-awakenthegreatnesswithin...o&_x_tr_pto=sc
Marcaje