[COLOR=var(--secondary-text)]Nature And Animals[/COLOR]
Cerul saruta pamantul prin ploaie; pamantul saruta cerul prin flori.
Rabindranath Tagore
Florile fac intotdeauna oamenii mai buni, mai fericiti si mai de ajutor; ele sunt raze de soare, mancare si medicament pentru suflet.
Luther Burbank
Florile sunt simboluri frumoase ale naturii, prin care ne arata cat de mult ne iubeste.
Johann Wolfgang von Goethe
Floarea este poezia reproducerii. Este exemplul eternei seductii a vietii.
Citat de Jean Giraudoux
Oamenii de pe o planeta fara flori pot gandi ca ar trebui sa fim innebuniti de bucurie tot timpul datorita faptului ca avem astfel de minunatii in jurul nostru
Iris Murdoch
Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara , poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea.
Audra Foveo
Fericirea tinuta pentru sine este o samanta ; fericirea impartasita este o floare.
Daca am putea vedea in mod clar miracolul unei flori , intreaga noastra viata s-ar schimba din temelii.
Buddha
Dragostea este singura floare care creste si infloreste fara ajutorul vreunui anotimp.
Kahlil Gibran
Cel mai fericit este acela care are puterea de a aduna intelepciune de la o floare.
Mary Howitt
Nu cred ca am vazut vreodata ceva mai frumos decat floarea de clopotel pe care o priveam.Am cunoscut , atunci, prin ea , frumusetea lui Dumnezeu
Gerald Manley Hopkins
Fiecare floare este un suflet deschizandu-se catre natura.
Gerald De Nerval
Florile reprezinta adevaratul limbaj al dragostei.
Park Benjamin
Florile sunt cele mai frumoase lucruri facute de Dumnezeu , in care El a uitat sa aseze si un suflet
Henry Ward Beecher
Daca nu ar exista nimic altceva care sa ne puna pe ganduri , destinul florilor ar trebui sa ne intristeze
John Lancaster Spalding
In speranta de a ajunge la luna , oamenii trec cu vederea florile ce isi deschid petalele la picioarele lor
Albert Schweitzer
Florile lasa putin din parfumul lor in mana care le daruieste
Proverb chinezesc
Marcaje