"În momentul în care vei avea în inima ta acest lucru extraordinar numit dragoste şi vei simţi adâncimea, încântarea şi extazul ei, vei descoperi că lumea s-a transformat pentru tine." (J. Krishnamurti)
Sa nu uitam
"De bucuriile mărunte ale vieții.
De bătrânii noștri (bunici sau părinți).
De sănătatea noastră. Momentul în care vom obține ce ne-am dorit, este nul fără sănătate.
De pasiunile noastre.
Să privim dimineața răsăritul.
Să plecăm urechea la sfaturile înțelepților din toate timpurile care au împărtășit invățăturile cu toți acei ce au curiozitatea să deschidă o carte.
Să luptăm pentru timpul liber.
Să iubim necondiționat pe toată lumea.
Să facem în fiecare an un lucru nou, unic și măreț de care să ne aducem aminte cu bucurie, tot restul vieții.
Timpul este măsurat și nereturnabil.
Să facem în fiecare iarnă un om de zăpadă și să-i culegem în fiecare vară un buchet de flori mamei.
Cu alte cuvinte, să nu uităm să fim copii!
Să visăm și să luptăm pentru ca visurile noastre să devină realitate.
Există destul loc sub soare pentru toată lumea.
Dacă cel de lângă tine este fericit, nu înseamnă că ți-a furat ție fericirea.
Fericirea se poate ascunde doar în două locuri: ori în fața ochilor, ori în adâncul sufletului.
Trebuie doar să-ți deschizi ochii și sufletul!
Și mai ales să mulțumim mereu bunului Dumnezeu pentru toate...."
Învață să iubești. Foarte puțini oameni știu cum să iubească. Cu toții știu că au nevoie de iubire, cu toții știu că, fără iubire, viața nu are sens, dar nu știu cum să iubească. Și nimic din ceea ce fac în numele iubirii nu este iubire, ci întotdeauna altceva, un amalgam de numeroase lucruri: gelozie, mânie, ură, posesivitate, dominație, ego. Toate aceste otrăvuri distrug adevăratul nectar. (Osho)
Marcaje