Buna dimineata,Soare ! Buna dimineata, Viata !
Buna dimineata,Soare ! Buna dimineata, Viata !
Buna seara ! Nu v-am uitat , sunt doar putin mai ocupata saptamana aceasta .
Gandurile mele cele mai frumoase care prind viata aici, in lumea mea, oaza mea , zboara spre voi,vi le daruiesc din toata inima !
Va imbratisez cu drag si va doresc multa sanatate si tot ce va aduce fericire !
Elena
Florile fac întotdeauna oamenii mai buni, mai fericiți, mai săritori, ele sunt soare, mâncare și medicament pentru suflet!
Luther Burbank
,,Bucuria vine din lucruri mărunte.
Liniştea vine din suflet.
Lumina vine din inima fiecăruia.''
“Un poem frumos ne poate face sa iertam o durere foarte veche. Poezia e o formă veche de vindecare a sufletului”.
Gaston Bachelard
Aer de toamnă - Nichita Stănescu
Mă curenta privirea ta
Întâmplătoare.
Frunza tristeții de pe chip
Deodată mi-o smulgeai,
Și stam în soare,
Cu chipul nemișcat și-ndrăgostit.
Mă curenta privirea ta
Întâmplătoare,
Somnul cu vise mi-l smulgea.
O, și lăsa deasupra mea, în soare
Doar ramuri de copaci
Și păsări rotitoare.
Mă curenta privirea ta
Întâmplătoare,
Și totul devenea în jurul meu
Amănunțit.
Și îmi părea
C-a fost așa de totdeauna,
Și soarele-l uitam, pe boltă-nțepenit.
''Uneori nu avem nevoie de cuvinte...doar de ganduri frumoase care ne mângâie si ne încălzesc inima...''
Avem trei lucruri de invatat: simplitatea,rabdarea,compasiunea. Acestea sunt comorile cele mai pretioase.
Lao Tse
Profesor îți este orice om de la care poți să înveți ceva". ~ Nicolae Iorga
Ultima modificare făcută de latan.elena; 01.11.2018 la 01:14.
"Puterea noastră stă în puterea gândirii, în puterea adevărului, în puterea cuvântului!"
Aleksandr Ivanovici Herzen
''Supraviețuim din ce primim,
trăim din ce dăruim!''
Carl Gustav Jung
Kostas Rigoula Tsigris, 1954 | Symbo
"Omul este stăpânul propriului destin. El îşi poate controla destinul prin puterea gândului. Când gândul este focalizat, dându-i-se o anumită direcţie particulară, el va produce anumite efecte, direct proporţional cu puterea de concentrare a emiţătorului(adică cu forţa cu care acesta emite gândul). Cu cât gândul emis va fi mai puternic, cu atât va fi mai mare puterea voastră asupra celor din jur. Cu cât o minte este mai concentrată, cu atât va fi mai mare puterea sa de a se focaliza într-o singură direcţie. Puterea corpului fizic, a minţii, succesul în viaţă şi charisma personală - toate depind de natura şi calitatea gândurilor voastre.
Învăţaţi să mânuiţi puterea cuvântului."
Swami Shivananda în Puterea Gândului
"Avem doua vieti .A doua incepe cand intelegem ca nu avem decat una."
Confucius
Momentan sunt 198 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 198 vizitatori)
Marcaje