„Uneori e bine să-ţi dai seama, că, astăzi chiar, acum chiar, construim nostalgiile, care într-o bună zi ne vor încălzi.”
Mario Benedetti
„Uneori e bine să-ţi dai seama, că, astăzi chiar, acum chiar, construim nostalgiile, care într-o bună zi ne vor încălzi.”
Mario Benedetti
MI-E DOR DE OAMENI BUNI…
De oameni cu inima caldă. Chiar si atunci când mâinile lor sunt reci. In tropotul timpului si al șoaptelor răsfirate peste dorințe. Mi-e dor de oameni buni si nebuni, in același timp. In nebunia altora, am uitat cum e sa o trăim pe a noastră. De oameni veseli, ce iti zâmbesc cu inima. Când trupul este sfârtecat printre suspine.
Mi-e dor de oameni ce se țin de mâna. De oameni ce își spun povesti. Fără a-i povesti pe alții. Oameni care se regăsesc in suflul celorlalți. Mi-e dor de oameni ce iubesc si se iubesc. Oameni ce nu au uitat cât de frumoși sunt. Lăsând oglinzile in urma.
Mi-e dor de oamenii copii. De cei ce-si poarta tinerețea-n suflet. De-adulții ce se joacă pur. Fara sa calce peste minți si inimi
Imi este dor de oameni sinceri. De guri ce te alinta cu-adevarul. De oameni ce te simt aievea.
Mi-e dor de oameni Fericiți. De chipuri ce iti râd cu ochii. Căci multă vreme au stat cu ei închiși. Cu mintea, inima si sufletul … la fel.
Mi-e dor de oamenii de odinioară. Oameni curați la interior si exterior. De oameni ce te iau in suflet si nu ti-ar da vreodată drumul.
Mi-e dor de oameni buni.
Sunt printre noi …
Alexandru Chermeleu
Viata ne-a avut oaspeti pe toti. A trai e doar o vizita.
Anna Ahmatova
Sfatul cel mai important: iubeşte, iubeşte, iubeşte cu tot sufletul şi… iartă.
Părintele Arsenie Papacioc
Recunoştinţa este memoria inimii.-Balzac
Recunoştinţa e raiul ei înşişi.-Rumi
Recunoştinţa este o virtute a sufletelor nobile.-Esop
Liniste-Lucian Blaga
"Atâta linişte-i în jur de-mi pare că aud
cum se izbesc de geamuri razele de lună.
În piept
mi s-a trezit un glas străin
şi-un cântec cânta-n mine-un dor
ce nu-i al meu.
Se spune că strămoşii cari au murit fără de vreme,
cu sânge tânăr înca-n vine,
cu patimi mari în sânge,
cu soare viu în patimi,
vin,
vin sa-şi trăiasca mai departe
în noi
viaţa netrăita.
Atâta linişte-i în jur de-mi pare că aud
cum se izbesc de geamuri razele de lună.
O, cine ştie - suflete,-n ce piept îţi vei cânta
şi tu odată peste veacuri
pe coarde dulci de linişte,
pe harfă de-ntuneric - dorul sugrumat
şi frânta bucurie de viaţă ? Cine ştie ?
Cine ştie ?"
Viitorul apartine celor ce cred in frumusetea viselor lor.
Eleanor Roosevelt
Ultima modificare făcută de latan.elena; 09.07.2018 la 00:52.
Adevarata frumusete este intotdeauna zdrobitor de simpla.
Eduard Zalle
“Oprește, Doamne, trecerea! ''
,,Cu două degete muiate în apă poţi să stingi o lumânare. Închizând pleoapele, poţi stinge o rază de soare. Dar noapte nu se face. Căci noapte nici nu poate fi. Nici noaptea pământului, noaptea cea mare, nu e noapte, ci doar o umbră într-un univers de lumină."
Lucian Blaga
Momentan sunt 539 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 539 vizitatori)
Marcaje