''Cu tot aurul din lume nu poți cumpăra bătăile inimii, sau tandrețea unei mângâieri.''
Alphonse de Lamartine
''Cu tot aurul din lume nu poți cumpăra bătăile inimii, sau tandrețea unei mângâieri.''
Alphonse de Lamartine
Copiii sunt mâinile cu care ne prindem de rai.
Henry Ward Beecher
„Deşi sunt credincioasă, eu nu merg neapărat pe linia bisericii. Fiecare individ poate să creadă foarte puternic, dar fiecare îşi imaginează altfel acea alcătuire în care crede. Deşi n-o vezi, n-o poţi nega, fiindcă ea e pretutindeni, conduce totul. Depindem de ea de la naştere până la moarte şi după moarte. Fiindcă, ştia şi bietul Lavoisier ceva, „totul se transformă”. Într-o altă formă de viaţă, bănuiesc.”
Nora Iuga
NIchita Stănescu
Eu te-am rupt pe tine din aer
Zeitate melodioasă, subţire,
ca să-mi trec inelul braţului meu
în jurul mijlocului tău nervos, ca un deget.
O, revărsare de mirosuri suave;
alergare de iepuri; albine de ziuă;
lină topire de lumi a gheţii!
Alunecare a pletelor, geamănă
cu singurătatea neagră a pământului...
Nu te voi învăţa niciodată
nici un cuvânt din limba după-amiezelor.
Nu-ţi voi destăinui niciodată
nici un adevăr al nemişcărilor.
Rămâi deci cu mine, rămâi,
întruna curgând peste bolovanii albaştri
ai ochilor,
pe sub sălciile arămite de toamnă
ale coastelor,
şi-adormi tu, adormi
sub cortul şuierător al trupului meu
visând că eşti trează.
" Lumea e plină de poezie. Aerul trăieşte cu spiritul său, iar valurile dansează la muzica melodiilor sale, şi strălucesc în strălucirea sa. "
James Gates Percival
''Acesta-i sufletul meu: o misterioasa orchestra! Nu stiu ce instrumente creeaza sunetele puternice inlauntrul meu: strune si harpe, tamburine si tobe. Dar ma cunosc indeajuns de bine, ca pe o simfonie!''
Fernando Pessoa
Laurent Botella
Fiecare om ar trebui să asculte puţină musică, să citească puţină poezie şi să privească o pictură frumoasă în fiecare zi din viaţa sa, astfel încât îngrijorările lumeşti să nu-i oblitereze simţul frumosului pe care Dumnezeu l-a implantat în sufletul uman.
Goethe
martine pinsolle
''Când îmi râde inima, eu înfloresc.''
Dalida
''În inima omului, visurile nu lipsesc niciodată, aşteptarea şi amintirea sunt comori întotdeauna la îndemână.''
George Sand
Albino Peacock Feathers - 2018 imag
Umorul este umbrela înţelepţilor.-Erich Kastner
Umorul este zâmbetul filozofiei.-Okakura Kakuz
Umorul este agerimea spiritului.-Dostoevski
Umorul este un limbaj universal.-Joel Goodman
Momentan sunt 114 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 114 vizitatori)
Marcaje