''Mi-aduc aminte de clipa în care ochii mei au văzut prima dată marea; de atunci nu am mai văzut, nu am mai gândit şi nu am mai trăit ca înainte.''
Jacques-Yves Cousteau
''Mi-aduc aminte de clipa în care ochii mei au văzut prima dată marea; de atunci nu am mai văzut, nu am mai gândit şi nu am mai trăit ca înainte.''
Jacques-Yves Cousteau
''Dar nu discut ca să dovedesc, ci pentru ca, eventual, să descopăr ceva... şi ce frumos lucru e discuţia, dacă eşti viu, dacă nu spui ce ai gîndit acasă, ci te laşi dus de ispitele momentului, dacă rişti...''
Constantin Noica
''Este intelepciunea ierbii intr-o reînnoire continuă, a ierbii verzi si frumoase, a ierbii brodate cu splendoare vie ce se revarsa-n mine; intelepciunea unei dimineti pline de bucuria prezentului.''
Elizabeth von Arnim
,,Apusul spectaculos al soarelui de aprilie, ascunde o liniste aparte. Fiecare culoare calda, poarta in esenta sa o emotie puternica, o stare de spirit placuta, un sentiment profund si un gand timid."
Ultima modificare făcută de latan.elena; 21.04.2018 la 20:10.
Ultima modificare făcută de latan.elena; 21.04.2018 la 22:20.
''Dumnezeu vine la tine sub multe forme. Fiecare lucru care ţi se întâmplă în viaţă este o parte din experienţa ta legată de Dumnezeu. ''
Paul Ferrini
" Daca esti piatra, fii magnet; daca esti planta, fii simtire, daca esti om, fii iubire."
Victor Hugo
'' Totul în univers are ritm. Totul dansează.''
Maya Angelou
Seara pe deal - Nichita Stănescu
Îndură-te de mine
iubita mea visată
cum timpul se îndură
de ore altădată
înțepenește-mi ochiul
și neclipește-mi-l
învârte-n juru-ți focul
cu para de copil
și lasă-mă-n căldură
ca pe un animal
si lasă-mă-ntorsură
ca valul marii, val
și încrețește-mi pielea
și părul tău sălbatic
și lasă-mi în picioare
un fel de mers apatic
lunatic
sub raza
fără îngenunchere
de argint pieritor
de orbul dracului ce sunt
de scumpa vieții mele,
ce ești.
Ultima modificare făcută de latan.elena; 21.04.2018 la 23:18.
,,Fă din Dumnezeu locul tău de scăpare. Nu din slujba ta, nu din partenerul tău, nu din reputaţia ta sau din fondul tău de pensie. Fă din Dumnezeu locul tău de scapare. Lasă-L pe EL să fie tavanul care întrerupe lumina soarelui, zidurile care opresc vântul, temelia pe care stai.''
Max Lucado
Momentan sunt 59 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 59 vizitatori)
Marcaje