“Se poate întâmpla să ne simţim proiectaţi în Cer în momentul în care ne aşteptăm cel mai puţin. Evident, ne vom dori să rămânem acolo sus pentru totdeauna, dar nu este posibil, atâtea lucruri ne reţin încă legaţi de lumea de jos! Dacă Cerul ne acordă această favoare, este pentru că noi avem presentimentul, intuiţia acestui spaţiu de lumină unde suntem destinaţi să trăim într-o bună zi. Aceste bucurii bruşte resimţite uneori anunţă o eliberare care va veni.
Când copacii încep să îşi piardă toamna frunzele, ştiţi că se apropie iarna; în timpul iernii, când ghioceii încep să înflorească, ştiţi că ei anunţă venirea primăverii. Iar în sufletul vostru, ca şi în natură, apar nişte semne prevestitoare pe care trebuie să învăţaţi să le recunoaşteţi şi să le descifraţi.”
Omraam Mikhaël Aďvanhov
Nichita Stanescu
Contemplare
Precis că mă-nălţasem
precis că mă lăţisem
de îmi păreai suava
visându-mă în vise.
Ce tandră dungă lungă
aşterne mâna ta
împăturind cuvântul
rostit altundeva.
Ce mică şi subţire
poţi tu ca să îmi fii
pe multa de mulţime
a creierului gri.
Al ochiului meu iris
şi strâns între pleoape
ca tot ce mă alungă
ţinându-mă aproape.
Tu ai mai fost odată!
Precis că ai mai fost!
... prea ştiu ce nu se-ntâmplă
cu totul pe de rost!
nature magic by MirellaSantana on De
Într-adevăr, menirea femeii este de a fi soţie şi mamă, iar nu de a fi roabă. Femeia va rămâne pentru bărbaţi întotdeauna un sprijin la nenorocire şi un bun sfătuitor al greutăţii.
Laşilor le e frică de femei, ei le evită. Dar bărbăţia adevărată îşi găseşte puterea în inspiraţia femeii.
Rabindranath Tagore
''Pentru mine, viaţa nu devine niciodată o obişnuinţă. E întotdeauna o minune.''
Katherine Mansfield
''Orice om are secretele sale,
sclipiri ramase printre norii cerurilor indepartate
sau adieri pe care doar marea le asculta seara,
prin murmurul valurilor nelinistite.
Sunt secrete pe care eu le susur vantului
asemeni ploii de toamna,
enigme silentioase tainuite in vise,
abandonandu-se feerice
precum frunze gratioase care cedeaza
lingusirilor toamnei.''
Monia Pin
Ultima modificare făcută de latan.elena; 10.12.2017 la 16:54.
„Calitatea unui om se măsoară prin cantitatea de incertitudini pe care o poate suporta.”
Dr. Adrian Lobonțiu
Dorina Costras | Tutt'Art@ | Pittura • Sc
“Pentru mine, marea poezie a fost întotdeauna baia de frumusețe în care m-am cufundat când am avut nevoie de intrarea în altă dimensiune. Poezia ține, după părerea mea, de partea cea mai ascunsă, cea mai intimă a ființei noastre. Poezia echivalează aproape cu o rugăciune. În poezie te cufunzi pentru a te întoarce cu frumusețe. În rugăciune intri pentru a te integra absolutului.”
Zoe Dumitrescu Busulenga
”Amintirile sunt icoanele timpului pierdut.”
Mircea Eliade
Momentan sunt 128 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 128 vizitatori)
Marcaje