Binecuvantarea un remediu pentru noi si pentru cei pe care-i binecuvantam
Nu exista întâmplare sau noroc. Exista numai o înlantuire de cauze si efecte, cuvântul întâmplare nu exprima decât ignoranta noastra asupra anumitor cauze.Totul în natura se supune legii”
Pana nu de mult credeam ca numai preotul este acreditat de catre Dumnezeu sa binecuvanteze, acum stiu ca oricine si orice se poate binecuvanta. Citeam candva ca binecuvantand persoanele pe langa care treci, sau persoanele ce-ti vin in minte, nu ai sa stii nicicand ce bine le poti face si cum le-ai atins viata si ce-i mai frumos pe lume decat sa faci un bine si persoana pentru care l-ai facut sa nu afle niciodata si totusi sa beneficieze de binefacerile binecuvantarilor tale. Cand merg pe strada mi-am facut un obicei din a binecuvanta tot: oameni, locuri, orase, copaci, pamant, case etc. ; adica tot ce intalnesc. Viata mea s-a schimbat mult, totul parca este mai frumos, mai plin de culoare, mai sanatos, iubesc oamenii si oamenii ma iubesc pe mine pentru ca intodeauna primesti ceea ce daruiesti. Binecuvantandu-le abundenta, sanatatea, starea financiara sau orice-ti vine in minte, iar semintele binecuvantarilor tale nu vor rodi doar in gradina cui ati binecuvantat, ci si in propria gradina. Binecuvantarea inseamna sa doresti binele total, neconditionat si sa o faci din adancul inimii tale, locul sacru al iubirii si astfel sacralizezi si ceea ce binecuvantezi indiferent ca este vorba de oameni, animale, locuri, copaci, pamant etc. Aduceti-va aminte cand ceva nu merge bine in vietile dumneavoastra, binecuvantati; sigur este o lectie primita de la viata si lucrul care considerati ca nu merge bine, sigur dumneavoastra l-ati atras pentru a reusi sa va insusiti lectia de viata pe care daca nu ati fi binecuvantat ati fi evitat-o.
Sa nu uitati sa abinecuvantati si oamenii a caror situatie sau stare nu este tocmai buna.
Binecuvantati:
- Cand treceti pe langa o inchisoare binecuvantati detinutii;
- Cand treceti pelanga un spital binecuvantati bolnavii;
- Cand treceti pe langa o gradina zoologica binecuvantati animalele;
- Cand treceti pe langa o scoala binecuvantati elevii etc
Binecuvantand nu puteti judeca pe nimeni; si a nu judeca pe nimeni si nimic este o lege sfanta ca nici tu la randul tau sa nu fi judecat.
Am mai invatat recent ca nu ai voie sa iesi suparat in lume, uita-ti sau lasa-ti supararea acasa pentru ca sa nu contaminezi cu ea oamenii si locurile pentru ca nu-i asa? Atragem spre noi oameni cu acelasi tip de energie si sa nu ne miram ca lucrurile in viata noastra nu merg tocmai bine.
Va binecuvantez cu multa iubire pe toti cei care cititi acest articol!
http://remedii.net/category/curiozitati/
Marcaje