"Am întrebat soarele dacă mă cunoaște și el mi-a răspuns răsărind..." .
20 martie 2024 - Echinocţiul de primăvară.
Intr-o lume care a luat-o razna,Soarele ne lumineaza egal pe toti si Primavara vine peste noi zambind.
Vezi, auzi, iubește. Viața este un dar ale cărui sfori le desfac în fiecare dimineață când mă trezesc.
Christian Bobin
Este Echinocțiul – momente egale de lumină și întuneric astăzi pe ambele jumătăți ale planetei. Noi, aici, în nord, ne îndreptăm spre primăvară după o iarnă lungă - salutând noi creșteri, plantând noi semințe. Frații și surorile noștri din sud se îndreaptă spre toamnă, vremea recoltei, a cunoașterii și a ține aproape ceea ce are valoare pentru iarna care urmează.
Astăzi este o sărbătoare a echilibrului, a acelui punct chiar înainte și imediat după, a pauzei de la sfârșitul expirării când ne recăpătăm pe pământ, lăsând-o să ne tragă spre ea pentru a putea dansa ușor, dar cu un echilibru rafinat.
Am încredere în lumina care nu neagă întunericul și mă pot odihni adânc în întunericul adăpostitor când cunosc promisiunea luminii care se întoarce.
Așa că să-i ținem pe amândoi astăzi – întunericul și lumina, ființa pierdută și găsită, durerea și bucuria. Să lăsăm întunericul să dea profunzime luminii și să simțim drumul împreună prin visul care ne ghidează atunci când nu ne mai este frică de întuneric. Binecuvântat Echinocțiu drag prieten.
Oriah Mountain Dreamer
https://www.facebook.com/elena.latan/posts/pfbid02nUCi1zh6NX5G9M2zjFJTeX5aWA5BdDqwSJM2kzkjNaa 1sXzBNNZhtLUBVtFFXgV9l
Marcaje