''Uneori şchiopătând, alteori târându-se pe brânci, viaţa merge înainte.'' Asa a trecut si acest an, cu bune si cu rele...M-as bucura sa stiu ca au fost mai multi oameni fericiti pe acest pamant, dar... cu tot ce se intampla in lume simt ca omenirea este intr-o mare cumpana, o lupta acuta intre Bine si rau pe fata, cu toate armele, care ne afecteaza pe toti. In calendarul meu, anul 2022 ramane insemnat cu multe puncte negre si gri,momente in care am descoperit cat de greu este sa fii Om...Intorc fata catre Soare si merg mai departe dorindu-le tuturor lumina in ganduri si in suflet!
Sper ca anul ce tocmai sosete sa fie mai bun pentru noi toti.Dumnezeu sa pogoare Harul si Mila Sa peste aceasta minunata planeta, omenirea sa se trezeasca si sa-si ia viata inapoi !
Tuturor va doresc Sarbatori luminate de Iubire,cu pace in suflet ,multe bucurii si prosperitate!In Noul An sa fiti binecuvantati cu Daruri alese,din tot ce este frumos si bun pe acest pamant sa primiti atat cat sa fiti fericiti ,toate visele sa vi se implineasca ,sa aveti mereu alaturi oamenii iubiti si dragi !
La multi ani! An Nou fericit !
Elena
Marcaje