''Chiar dacă lumea pare că se destramă, nu trebuie să permitem nimănui să ne ia bucuria de a trăi.''
Bine v-am gasit !
Dupa o lunga absenta pe pagina, revin cu ganduri bune , inerc sa reiau totul de unde a ramas si sa merg mai departe.Conectarea la energia acestui Forum ma va ajuta sa-mi trezesc sufletul la viata, sa risipesc norii care l-au invaluit si anesteziat.Nu am mai trecut prin asa ceva,problemele de sanatate pe care l-am avut aproape au stins in mine lumina, nimic nu mai avea culoare, nu mai avea importanta, simteam un rau pe care nu-l puteam localiza, de care doream sa scap.
Slava Domnului , ce a fost rau a trecut ,acum sunt bine. Poate a fost necesar acest episod pentru ca am revazut totul prin alte''dioptrii''.
Apoi a inceput razboiul .
Au fost mereu razboaie in lume ...dar acum este asa de aproape ,il vedem in direct...Nu poti sa nu plangi...ti se rupe sufletul... atata durere, atatea vieti distruse...mintea mea nu poate sa inteleaga cui foloseste....Sigur ca este vorba de bani multi, sfere de influenta ,inteleg ca ''ei'' nu se satura niciodata, lacomia lor este patologica ,oamenii de pe aceasta minunata planeta nu mai reprezinta nimic pentru ''ei''. Atata rau au facut omenirii, ameninari una dupa alta...Ma intreb pana cand ?!? Mai exista scapare pentru copilasii nostri minunati? In ce lume vor trai ? Doar Dumnezeu stie si ne ajuta daca vrea.Dar nu stiu daca meritam... . Asa cum spune Poetul : ''De aproape două mii de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfâşiem.''(Mihai Eminescu)
Noi ne uram mai mult ca oricand. Si indiferenta este tot un fel de ura. In acesti doi ani de ''plandemie'' ne-am cernut .In sita vietii mele a ramas strict familia. Dintre toti cei pe care ii consideram prietenii au ramas doar cativa, pot sa-i numar pe degetele de la o mana.Restul s-au transformat in simple cunostinte, cu care nu mai comunic din diverse motive. Este de neimaginat cum oamenii se transforma in niste straini.Nu imi mai pare rau, nu ma mai doare...merg mai departe si incerc sa inteleg ca fiecare are drumul sau , vibratia sa. Am cugetul impacat ca nu sunt datoare nimanui cu nimic, ca am fost sincera in orice fel de relatie, uneori oferind mai mult decat se merita.
Viata merge inainte, cu bune si cu rele, niciodată lumea nu se va opri pe loc , unii se nasc , altii pleaca spre stele,fiecare dupa randuiala.
De aceea marg mai departe ,aleg Binele si Lumina.Sper sa foloseasca cuiva tot ce fac eu pe acest Forum .Poate ca bobiţele de Frumos adunate aici, imaginile, muzica, Cuvintele pline de harul celor care le-au scris contribuie la Binele acestei Lumi. Imi doresc asta din tot sufletul.
Inchei cu nadejdea ca Binele va invinge si in Lume se va instaura Pacea !
Va doresc tuturor sanatate maxima ,zile senine ,pline de pace si armonie, alaturi de cei dragi !
Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne aiba in paza Sa ! Doamne ajuta !
Elena
„Ziua în care Domnul a creat speranța a fost probabil și cea în care a zămislit primăvara.”
Marcaje