Buna dimineata,Soare,buna dimineata,Viata!
Soarele răsare pretutindeni la fel chiar dacă lumea pare că se destramă .Apune in fiecare seara si rasare mereu a doua zi,la fel de frumos si stralucitor. Asa este si viata,totul are propriul rasarit, apus ,trecerere prin noapte, ca apoi sa rasara iar zorile. In ultimii trei ani am trait acut astfel de momente, am fost pusa la pamant,facuta pulbere si cenusa imprastiata in vant , am crezut ca ma voi pierde definitiv, dar de fiecare data o forta nevazut ma aduna si ma recompune, mereu mai puternica. Cel mai greu moment a fost cand mi-am pierdut Sora, sufletul meu geaman...
Sunt coplesita de tot ce se intampla in jurul meu ,de atata suferinta si nedreptate ,pe o planeta minunata, intr-o tara atat de frumoasa si bogata, cu oameni buni si inteligenti,terfeliti de niste politicieni corupti,vanduti cu suflet cu tot intereselor straine ...Oare cat vom mai putea rabda ?Cozi de topor si tradatori de tara au fost de cand lumea pe acest pamant insa acum sunt ca o padure deasa ,aproape ca nu se mai vede soarele de ei Unde sunt Adevaratii Barbati ai tarii ? Nu se vad...daca mai exista cativa se bat in orgolii ....Romania a ajuns un fel de Turnul Babel,nu se mai intelege nimeni cu nimeni...
Poate ca toate acestea trebuiau sa se intample, aceasta ''plandemie'' ne-a cernut si aratat cine suntem cu adevarat, cat de putin stim ce este Iubirea adevarata,cat de mult traim in iluzie devenita un drog vandut la colt de strada in aceasta lume aproape totalmente virtuala.
Sincer ,imi fac griji pentru ce va urma ... Sunt defecta ,asa m-am nascut,sufar de prea multa sensibilitate .Nu stiu ce se alegea de mine daca nu ma afundam in activitatea de pe acest Forum.Cand intru aici uit de tot ,ma conectez la Frumos si Armonie,toate aceste energii benefice trec prin fiinta mea o purifica si o regenereaza. Ma uit la Soare si multumesc Domnului ca mi-a dat viata si m-a lasat sa traiesc pana la anii acestia, cu tot ce mi-a dat,bune si rele.Si merg mai departe ...m-am poticnit de multe ori dar am dobandit forta de a ma ridica mereu, si mereu.Cred ca Lectia vietii mele a fost despre IUBIRE.Am dat atatea extemporale,am luat-o de atatea ori de la capat, pana am inteles ca nimic durabil nu se construieste fara IUBIRE ADEVARATA,NECONDITIONATA .
Sa primim cu iubire acest nou rasarit de soare si sa ne bucuram de viata .
Buna dimineata !
Marcaje