Se pare ca feisbucistul care ma blocase dimineata s-a razgandit,i-a dat Dumnezeu gandul cel bun .Dar eu tot voi posta ce-i pregatisem pentru ca m-a suparat foarte tare.Cred ca trece si pe aici .
Voi continua sa salut Soarele si Viata cat voi trai sau pana imi va lua Dumnezeu mintile (Doamne fereste !!!) .Prin postarile mele, aici si pe facebook, se pare ca deranjez oamenii cu sufletul in umbra,ca sa nu spun cuprins de intuneric.Considerata in multe feluri, am fost trasa de maneca ,judecata dar mai ales raportata la cei cei de la FB .Unii nu suporta frumosul,armonia, bunatatea ,se sufoca cand o gasesc la altii si fac crize, raporteaza. Azi mi s-a blocat pagina a treia pe FB unde postam tot ce gaseam mai frumos pe internet, poezii,muzica,imagini,etc. Pot sa banuiesc cat sunt de jos asemenea creaturi,ce smog le acopera lumina sufletului, in ce aroganta se scalda. Este greu sa fii bun si sa-i ierti,pur si simpu...De aceea ii blestem :'' Manca-v-ar Raiul !'' Dumnezeu sa va aprinda sufletul cu iubirea Sa,sa va lumineze mintea si calea vietii,sa cautati dupa voi pana veti gasi cea mai buna si frumoasa varianta a voastra!Ma rog la Dumnezeu sa aiba mila si grija de voi!
Sunt nevoita sa mai spun inca o data ca nu sunt datoare cu nimic nimanui si nimeni nu-mi este dator cu nimic,tot ce dau este neconditionat. Este atata uraciune in lume incat cred ca un frumos cat de mic poate ajuta ca BINELE sa invinga .
Anul acesta, 2020,m-a invatat multe despre oameni, omenie, prietenie, recunostinta, compasiune, adevar. Cu tristete o spun...suntem foarte departe de acel OM, mai avem multe de invatat... toate tarele noastre au iesit la suprafata si suntem obligati sa ne vedem asa cum suntem :urati si rai. Am inteles cat de putin insemnam unii pentru altii,cum frica ne transforma din oameni in neoameni, cum primeaza doar interesul personal.
Daca cineva are impresia ca nu stiu pe ce lume traiesc se insala amarnic. Viata a avut grija sa ma caleasca ,vad si simt acut tot ce se intampla in jurul meu ,sunt oripilata si revoltata de usurinta cu care asa zisii ''salvatori'' dispun de vietile copiilor nostri , cum ne transforma in niste ganganii bagate sub tavalug . Dar cred cu tarie ca Dumnezeu nu doarme si mai devreme sau mai tarziu lucrurile se vor indrepta.Pana atunci pot decat sa ma rog !
Cum se spune: '' Dacă nu mi-aş fi creat LUMEA MEA, acum poate aş fi moartă în lumea altora.''
Aici, pe FORUM, am avut sansa sa-mi creez o lume ideala unde imi odihnesc sufletul,ma spal de toate relele. Simt vibratia a tot ce postez si imi face bine mie in primul rand. Daca ajuta si pe altii, bucuria mea este imensa !
Cu gandurile limpezite,inchei mica mea confesiune si va urez tuturor O SEARA FRUMOASA!
Elena
Marcaje