Chiar daca afara ploua stiu ca soarele straluceste dincolo de nori,ne lumineaza fara sa astepte nimic in schimb.Fiecare bataie de inima, fiecare clipire,fiecare respiratie,fiecare pas facut pe acest pamant reprezinta o dovada a grijii ACELUIA in care traim ,ne miscam si ne aflam fiinta.
''Viaţa este darul lui Dumnezeu pentru noi. Modul în care o trăim este darul pe care noi îl facem lui Dumnezeu.''
Tot ce postez aici este un DAR pentru voi,facut din inima si cu mult drag ! Eu doar culeg frumosul creat de altii,texte, imagini,muzica . De cand m-am inscris pe Forum (in martie 2014) am peste 25.000 de postari .Asta dovedeste ca timpul petrecut aici a fost cu folos si ma bucur nespus de mult cand vad ca postarile ajuta ,plac si altora.Nu o spun ca sa ma laud,nu este meritul meu . Domnul Adrian Pop este cel care a avut incredere in mine si mi-a oferit sansa de a face ceva bun cu timpul meu spre a evolua. ALEASA PRETUIRE ,RECUNOSTINTA si RESECT pentru acest OM MINUNAT ,DOMNUL ADRIAN POP, care prin tot ce face pentru semenii sai dovedeste ca DUMNEZEU inca ne iubeste si ne mai trimite OAMENI INGERI sa ne calauzeasca. Eu sunt foarte onorata sa fac parte din SFATUL BATRANILOR ,unde Onoarea,Cinstea si Bunul simt sunt legi ,Ii multumesc lui DUMNEZEU pentru acest DAR si fac tot ce pot mai bine in asa fel incat sa imi merit locul langa asemenea OAMENI MINUNATI !
Sigur ca tot Frumosul adunat aici poate fi o sursa de inspiratie pentru unii ,eu ma bucur.Dar este necesar sa mai spun inca o data ca eu imi apartin , nu am nicio datorie fata de nimeni si nimeni nu-mi este dator cu nimic . Noi oamenii... nimeni nu este perfect ...nici eu... intelege cine trebuie sa inteleaga.
Inchei cu slovele pline de har ale Parintelui Dumitru Ichim:''Iertarea adevărată este numai atunci când pui punctul pe i din ''iubire''
Cu Iubire va imbratisez si eu ! Dumnezeu sa va binecuvanteze !
Elena
"În momentele fericite iubeşte-l pe Dumnezeu! În momentele dificile caută-l pe Dumnezeu! În momentele de linişte adoră-l pe Dumnezeu! În momentele grele ai încredere în Dumnezeu! În TOATE momentele mulţumeşte-I lui Dumnezeu!"
Marcaje