" Ceea ce te îmbogătește cu adevărat este ceea ce ai adunat în suflet."
Οmul este creat după chipul unui Dumnezeu care este Iubire. Cu mâini pentru a oferi, cu inimă pentru a iubi și cu două brațe care sunt exact atât de lungi cât să îmbrățișeze pe altul.
Phil Bosmans
"Pe cer dansează lumina şi întunericul ca pereche. Pe pământ dansează viaţa şi moartea ca pereche.
Dansul iubirii e acela care exprimă mesajul fundamental al creaţiei."
Rabindranath Tagore
Dansul iubirii... il dansez si eu alaturi de sora mea mai mica care se lupta pentru fiecare zi de viata. Asa am aflat ca poti dansa cu lacrimi in ochi sau poti plange ca ploaia ...
Speram, suferim,ne rugam ,alaturi de cei pe care ii iubim dar ne dam seama cat suntem de neputinciosi... lupta cu boala o duc singuri...
Am ales sa spun aceste cateva cuvinte ca sa se inteleaga de ce ''tac'' mai mult in ultimul timp,si aici si pe facebook, iar postarile sunt mai altfel, mai rare.
Cred ca sanatatea este cel mai mare dar al vietii si ar tebui sa facem tot ce putem mai bine sa o pastram.
Aveti grija de voi si de cei pe care ii iubiti ,nimic nu este mai important in viata !
Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte si va doresc multa sanatate , sa aveti parte de tot ce va este drag in viata si va aduce fericire ! E.
"De la un anume punct al suferinței și nedreptății încolo nimeni nu mai poate face nimic pentru nimeni și durerea e sihastră."
Albert Camus
Marcaje