Buna dimineata,Soare !❤️ Buna dimineata, Viata !❤️
Tot ceea ce dăruiți, primiți înapoi.
Să te iubești – înseamnă să sărbătorești însăși existența personalității tale și să fii recunoscător lui Dumnezeu pentru darul vieții.
Louise Hay
Buna dimineata,Soare !❤️ Buna dimineata, Viata !❤️
Tot ceea ce dăruiți, primiți înapoi.
Să te iubești – înseamnă să sărbătorești însăși existența personalității tale și să fii recunoscător lui Dumnezeu pentru darul vieții.
Louise Hay
Viaţa în sine e simplă, dar noi insistăm să o complicăm.
Confucius
„Fericiţi cei care visează, cei care au idei frumoase, cei tandri, fericiţi cei care rămîn copiii sufletului. Fericiţi cei pe care teama nu îi face să renunţe la iubire.”
Albert Einstein
Tăcerea are propria-i elocvenţă. Uneori, mai preţioasă decât cuvintele...
E. K. Ross
Pasărea albastră Charles Bukowski
“există o pasăre albastră în sufletul meu care
vrea să iasă
dar sunt prea dur pentru ea.
îi spun: stai acolo, nu am de gând
să las pe nimeni să
te vadă.
există o pasăre albastră în sufletul meu care
vrea să iasă
însă eu o stropesc cu whisky şi inhalez
fum de ţigară
și curvele şi crâşmarii
şi băcanii
nu vor afla vreodată
că ea este
înlăuntru.există o pasăre albastră în sufletul meu care
vrea să iasă
dar eu sunt prea dur pentru ea.
îi spun:
stai acolo, vrei să îmi aduci
necazuri?
vrei să-mi distrugi
textele?
vrei să-mi încurci vânzările de carte în
Europa?există o pasăre albastră în sufletul meu care
vrea să iasă
dar eu sunt prea deștept: îi dau drumul
doar noaptea uneori
când toți au adormit.
îi spun: ştiu că ești acolo.
aşa că nu fi
tristă.
apoi o pun la loc,
dar ea mai continuă să mai cânte puțin
înlăuntru, nu am lasat-o chiar
să moară
şi dormim împreună ca
atare
cu al nostru
pact secret
şi este îndeajuns de frumos
pentru a face un bărbat
să plângă. însă eu nu
plâng. dar
tu?”
Bluebird, de Charles Bukowski, în interpretarea animată a studentei la Cambridge School of Art, Monika Umba.
Notă: Ornitologic vorbind, bluebird înseamnă mierlă albastră. Poetic vorbind, bluebird nu are cum să însemne altceva în afară de pasăre albastră…
SURSA:http://webcultura.ro/pasarea-albastra/
Ultima modificare făcută de latan.elena; 03.01.2019 la 13:51.
Frumuseţea Sufletească se plămădeste din - decentă, disecretie, blândete, bunătate, generozitate, simplitate, iubire neconditionată, bun-simt & adevăr.
TheoDora Lazăr
Ultima modificare făcută de latan.elena; 03.01.2019 la 16:06.
Petrea Ciortan
Strălucire, prosperitate, claritate, creativitate-joacă. Acestea sunt cuvintele cheie pentru anul 2019.
''Lumină și Grație a Vieții ce i-ai ghidat pe avatari, pe sfinți, pe artiști, pe genii, ce faci ca galaxiile să roiască, stelele să strălucească și florile să înflorească, ghidează-ne și pe noi clipă de clipă prin călătoria numită a fi & a trăi. Inspiră-ne, trăiește-ne, fericește-ne, întregește-ne.
Da, Lumină și Grație a Vieții, tu ne ești hrana și destinul, tu ne ești drumul și aventura numită a exista, iar noi nu putem decât a afirma: da Viața, da, suntem parte din Grația și Curgerea ta. ''
''Anul nou a venit
Cu iubire și vindecare
Cu recunoștință și regenerare
Spre propria iertare și acceptare
Îmbrăcat în ie
Bând apă vie
Având bucurie
În suflet, să fie
O clipă de magie''
" Măsura iubirii este de a iubi fără măsură."-St. Francis
''Da, Soare, da,
mă contopesc în voia și radianța ta
și-n taina iubirii și-a nemuririi
emanate de respirația și logica ta
de a susține și a conține,
de a pătrunde ale planetelor valuri și unde.
Da, Soare, da
inima ta străpunge inima mea.''
https://www.youtube.com/watch?v=LTm9ui-26F0
"Îngerii nu ne părăsesc niciodată,mama era convinsă de asta și ajunsesem să o cred și eu la un moment dat-cine nu-și crede orbește mama?
-Nici când sunt rea? întrebam eu îngrijorată major de o atare perspectivă,mai știind eu despre mine niscaiva lucruri de care mama nu avea habar.
-Nici măcar atunci,dar se întristează. Și cine-și dorește niște îngeri triști? De asta te roagă mama să fii mereu bună,cel mai rău e atunci cand ii îndurerezi pe cei care te iubesc.
-Si-atunci să fiu bună mamă,cand alții sunt răi cu mine?
- Mai ales atunci cand se intampla ca alții să fie răi cu tine. Cu siguranță. Cu precădere atunci să fii bună! Pentru că exact în momentele acelea îngerii zâmbesc fericiți,înseamnă că și-au făcut datoria așa cum se cuvine și Dumnezeu le împarte caramele."
"Visătorii nu mor niciodată"
Carmen Voinea Răducanu
“Ochii , aceste limbi tacute ale iubirii.”
Mai de pret decat toate oglinzile lumii, se pricep de minune sa ne spuna povestea celui care isi lasa descoperite aceste „porti ale sufletului”….da, ochii nostri, ferestre catre lumea tainica „de dinauntru si dincolo de fire”, sunt marturia a ceea ce suntem, mai presus de ceea ce spunem sau alegem sa facem…
Privirea, daca nu e ferita sau plecata deliberat, cu supunere ori siretenie, e prima cheie catre cunoasterea intima a unei persoane. Vechii egipteni spuneau ca luminitele care impodobesc uneori irisul, provin din frumusetea sufleteasca…
“Un ochi frumos face tacerea elocventa , un ochi binevoitor transforma contradictia intr-un consimtamant , un ochi manios deformeaza frumusetea. Aceste mici organe dau viata fiecarei parti a fiintei noastre .”
Joseph Addison
„Dragostea iti inzestreaza sufletul cu ochi ; el stie ca lucrurile nu sunt asa cum par.Adevarata lui viata este visul ; visul este lumea care il inconjoara.”
Michel de Montaigne
Împrăștie dragostea oriunde mergi. Nu lăsa pe cineva care vine la tine să plece fără a fi mai fericit.
Maica Tereza
Miracolul este acesta: cu cât oferim mai mult, cu atât avem mai mult.
Leonard Nimoy
''Frumusețile ascunse sunt mai valoroase la om decât cele care se văd.''
Heraclit
"...Mai spune-mi povestea cu Soarele care iubea atât de mult Luna, încât murea în fiecare seară, doar să o lase pe ea să respire...."
Momentan sunt 189 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 189 vizitatori)
Marcaje