-------- Mesajul original --------
Subiect: Proiect Asociatie + copii dizabilitati
Dată: Mon, 16 Jun 2014 11:37:11 +0300
de la: Cornul Abundentei <marketing@cab.ro>
Către: 'adi' <adipop@popservice.ro>
Ma tot gandesc de 2 saptamani la ce am discutat depre proiectul pe care sa il propunem legat de sere si copii cu dizabilitati.
Pasul 0 inainte de a trece la aplicarea proiectului:
- Gasit persoana responsabila cu supravegherea activitatii/proiectului (Daca il facem in mediul rural trebuie sa fie de acolo). Nu avem cum sa demaram proiectul fara sa stim cine se va ocupa de copii. Am o variant, o sa ma vad cu cineva sa discut daca doreste sa fac asta. Trebuie insa cautate si alte personae dispuse sa stea cu copii acolo 24 din 24!
Ulterior:
- Casa unde sa locuiasca cativa copii + coordinator si care sa aiba si teren + apa – cost estimativ, daca nu gasim o varianta fara costuri: 500 Ron/luna fie achizitie proprietate aprox. 20.000 RON
- Selectie copii din zona unde este coordonatorul/casa
- Instruirea coordonatorului in ceea ce priveste productia Agricola (pepiniera, sera, floricultura, legumicultura, etc.. in functie de ce hotaram)
- Achizitie solar/sera.. la momentul in care avem nevoie de asta- aprox 3.000-10.000 RON
- Costuri lunare salarii copii+coordinator+ taxe legale(3 copii+1coord- 500 ron/copil/1000 ron coordonator)- aprox 4000 RON
- Costuri de intretinere (mancare zilnica)- 3000 ron
Cel mai probabil se poate demara in toamna, pana atunci se pot face actele Asociatiei si gasi coordonatorul.
Cam astea sunt lucrurile la care m-am gandit.
Ramane sa le ajustam in functie de informatiile care apar.
Catalin
Marcaje