am putea sa facem mici custi, cochete, duble, in care sta o femela, un mascul si o locatie pt pui
[4:38:13 AM] Pop Adrian : putem sa vindem custi mici in care stau 2 pui de iepuri, mascul si femela, in care pot sta acolo pana cresc la maturitate
[4:39:14 AM] Pop Adrian : putem sa facem o cusca doar pentru pui, ca niste voliere, cu pui in ele
[4:40:29 AM] Pop Adrian : putem sa dam la o scoala de copii cu handicap sa faca custi, pe care sa le vindem impreuna cu iepuri mici, de o luna, M+F. La altii sa creasca iepuri...si la altii lucerna
[4:41:12 AM] Pop Adrian : sa facem o banca de date cu ADRESE UNDE PUTEM SA PUNEM OFERTELE NOASTRE
[4:42:40 AM] Pop Adrian : putem sa dam cate o cusca cu 2 pui - f+m - la gradinite. - putem sa le dam si minisere cu seminte si pungi cu pamant
[4:43:03 AM] Pop Adrian : astea toate le fac doar cu cei din scoala.
[4:44:04 AM] Pop Adrian : sa cautam cine produce custi de iepuri in china, cat si minisere. vom vinde pachete a-z
- putem sa vindem in piata custi mici cu 2 iepuri albi, sau unul alb si unul negru, sau doi negri, sau pestriti, sau roscati
[4:48:16 AM] Pop Adrian : putem sa extrapolam sistemul in toate pietele din orase.
[4:48:32 AM] Pop Adrian : astfel putem sa vindem mii de iepuri lunar
[4:48:51 AM] Pop Adrian : asta pe piata interna
[4:49:29 AM] Pop Adrian : trebuie sa ajungem la nivel de calitate pret fara concurenta.
[4:51:19 AM] Pop Adrian : sa facem prospecte cu ce mananca, cum trebuie ingrijiti...
[4:51:35 AM] Pop Adrian : sa facem un site cu iepurii mosului
[4:53:08 AM] Pop Adrian : sa alegem 2 rase - nz si californieni albi, negri si rosii si doar de-astea sa dam pe piata.
- putem sa vindem baloti de lucerna pentru o saptamana, 2, 4...odatya cu custile cu iepuri.
- putem sa facem un magazin IEPURII MOSULUI doar cu asa ceva si nimic altceva...FARA SA AMESTECAM IDEILE SI ACTIUNILE
Marcaje