Începutul conversaţiei
acum aproximativ o oră
Salut, am inteles de la un prieten ca doriti o afacere cu iepuri si mai doriti un om..
acum 19 minute
da
salut
Aici sunt...ce ai dorii sa dezvolti?
cititi aici
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...Rasa-Bucuresti
sa nu ma repet
Ok..ce rase ati dorii..?
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...79-Vand-iepuri!
si aici
si discutam dupa
Am citi, pe jesi il stiu, imi este prieten
in momentu de fata aveti cv iepuri?
sunteti tanarul de 18 ani de care mi-a zis domnul
\Daniel
discut acum cu dl Daniel pe skype
ai adresa de skype ?
Da eu sunt
[7:26:43 PM] AlExAnDrA: 5 [7:26:45 PM] AlExAnDrA: ai mei [7:27:11 PM] AlExAnDrA: va intereseaza? [7:28:17 PM] Pop Adrian : in principiu da [7:28:19 PM] Pop Adrian : Am citi, pe jesi il stiu, imi este prieten in momentu de fata aveti cv iepuri? sunteti tanarul de 18 ani de care mi-a zis domnul \Daniel [7:28:39 PM] AlExAnDrA: da el este si cu iepuri [7:28:45 PM] Pop Adrian : aia cu 15 lei din targ, ce rasa sunt ? [7:28:51 PM] AlExAnDrA: corcituri [7:28:56 PM] Pop Adrian : si cat cresc de mari ? [7:29:00 PM] AlExAnDrA: nusk [7:29:00 PM] Pop Adrian : inteleg [7:29:09 PM] AlExAnDrA: depinde cu ce sunt corciti [7:29:19 PM] Pop Adrian : ok [7:29:22 PM] Pop Adrian : inteleg
intrati pe skype
Din pacate nu am skype
Putem face conferinta aici pe fb..
Adrian : inteleg intrati pe skype [7:32:03 PM] Pop Adrian : cum vreti sa dezvoltam afaceri in domeniu acesta impreuna ? [7:32:08 PM] AlExAnDrA: nusk [7:32:11 PM] AlExAnDrA: ies 10 min [7:32:13 PM] Pop Adrian : ok [7:32:18 PM] Pop Adrian : invatam sa le facem [7:32:34 PM] Pop Adrian : eu vreau sa ajungem sa exportam, cum am spus....mii de iepuri lunar
NU
pe conf skype am tinerii de care ma ocup...care toti au acum incepute afaceri
nu ne putem adapta noi dupa fiecare nou venit...ci ei dupa noi...ca noi functionam de ani buni asa....
si rezultate se vad
incercati sa va logati pe skype
Cum a facut dl Daniel
acum...discutam normal...fara sa fiu nevoit sa transfer date dintr-o parte in alta
Deci dumneavoastra sa inteleg ca nu incepeti acum afacerea..ci ca este de mai mult timp , si cautati noi doritori ..
am sa incerc sa fac un nou cont..sa vad daca pot pt ca sunt de pe telefon
a
inteleg
trebuie sa va inscrieti pe forum
cum a facut dl Daniel
am inteles ca ai 18 ani
[7:35:53 PM] Pop Adrian : v-ar interesa domnule Daniel sa dezvoltam afaceri mari in domeniul iepurilor, ca tot va pricepeti la asta...avand ceva experienta de 3 ani [7:36:10 PM] Pop Adrian : ?
|
Marcaje