Pop - In the final hours of 2012, I hope you consider the permanent good you can create by making a tax-deductible gift to the Clinton Foundation.
Barbra Streisand, Chelsea, and President Clinton put it much more eloquently than I ever could, but as the Director of Development at the Clinton Foundation, I can promise that a gift to the Clinton Foundation will make a huge difference in millions of lives around the world.
The response to this campaign so far has been truly moving, with more than 9,179 donors from all corners of the globe joining President Clinton to help build a better world.
This is your last chance to take advantage of President Clinton's offer to personally match your gift $2-to-$1, Pop, so please make your tax-deductible gift. This matching gift offer expires at midnight tonight, so don't wait a second longer!
Thank you and best wishes for a happy new year,
Dennis Cheng
Director of Development
William J. Clinton Foundation
From: President Bill Clinton, Clinton Foundation [enews@clintonfoundation.org]
Subject: Here's my offer
Pop,
I started this Foundation to take on the big challenges facing our world by bringing together governments, businesses, nonprofits, and individuals to work together to implement real solutions.
I can't stress enough just how important you are to the whole equation. I can bring attention to problems and build networks of people to develop innovative solutions that will change lives. But unless all of us step forward to take action, all the talk in the world doesn't matter.
So here's my proposal: If you donate right now, I'm going to match it twice. From now through December 31 – up to our new goal of $300,000 – you, your friends, and your family can have your impact go three times as far. If you believe that empowering people can change lives, I'm asking you to give today.
Join the thousands who have already given. Make your tax-deductible year-end gift now, and I will match every dollar you give with two.
The proof that people-oriented solutions can make a meaningful and measurable difference in the lives of millions is in the remarkable accomplishments that we've seen this year:
- In Eastern Africa, we are building sustainable agribusinesses that are improving the incomes and lives of 21,000 rural farmers.
- We are delivering the gift of sight to 50,000 underserved Peruvians with life-altering cataract surgeries.
- We are strengthening the Haitian economy by opening the Caracol Industrial Park in Haiti, a private-public partnership that will create up to 60,000 jobs in the region.
- We are replacing empty calories in schools with healthy options to make sure that the one out of every three young people in America who are already overweight or obese have the ability to make healthy choices and succeed both physically and mentally.
- Using the same model that has successfully increased access to HIV/AIDS medication for nearly 5 million people by lowering the cost of treatment, we are reducing the costs of treatments for malaria, tuberculosis, and diarrhea to save millions of lives.
I say that 'we' are doing these things because I am certainly not doing them alone. The scale of our projects is not small – we want to reach millions of people. And I need your help to do that.
I hope you will join me in making the world a better place, and I will match your gift, two dollars for one.
We have big plans for our work in Haiti, Malawi, the United States, and across the globe in 2013, but that can only happen with your support.
Thank you again for changing the world with me.
Bill Clinton
--------------------------------
Un ultim lucru înainte de miezul nopții Vezi acest e-mail ca pagină web.
Pop - In ultimele ore din 2012, sper să ia în considerare buna permanente puteți crea de a face un cadou deductibile la Fundatia Clinton.
Barbra Streisand, Chelsea, iar președintele Clinton a pus mult mai mult decât elocvent l-am putut, dar ca director de dezvoltare de la Fundatia Clinton, eu pot promite că o cadou de la Fundatia Clinton va face o diferență uriașă în milioane de vieți în jurul valorii de lume.
Răspunsul la această campanie până în prezent a fost cu adevărat în mișcare, cu mai mult de 9179 donatori din toate colțurile globului unesc Președintele Clinton a ajuta la construirea unei lumi mai bune.
Aceasta este ultima ta șansă să profite de oferta președintelui Clinton pentru a se potrivi personal darul dv. $ 2-la-1 $, Pop, așa încât vă rugăm a vă face deductibile fiscal cadou. Aceasta oferta cadou de potrivire expiră la miezul nopții, așa că nu așteptați o secundă mai mult!
Vă mulțumesc și cele mai bune urări pentru un nou an fericit,
Dennis Cheng
Directorul de Dezvoltare
William J. Clinton Foundation
De la: președintele Bill Clinton, Clinton Foundation [enews@clintonfoundation.org]
Subiect: Aici e oferta mea
Clinton Foundation
Presedintele Clinton
Pop,
Am inceput acest Fundației să ia cu privire la provocările cu care se confruntă lumea noastră mare, prin reunirea guverne, organizații non-profit, întreprinderi și persoane fizice, pentru a lucra împreună pentru a pune în aplicare soluții reale.
Nu pot sublinia indeajuns cat de important ești pentru întreaga ecuație. Eu pot aduce atenția asupra problemelor și de a construi rețele de oameni pentru a dezvolta soluții inovatoare care vor schimba viețile. Dar, cu excepția cazului în noi toți un pas înainte să ia măsuri, toate vorbesc în lume, nu contează.
Deci, aici e propunerea mea: Dacă ați dona chiar acum, am de gând să se potrivească de două ori. De acum până la 31 decembrie - de până la obiectivul nostru nou de 300.000 dolari - tu, prietenii tăi, și familia ta poate avea un impact ta merge de trei ori mai mult. Dacă credeți că împuternicirea oamenilor poate schimba viața, îți cer să le dau astăzi.
Alăturați-vă mii de oameni care au deja dat. Asigurați-vă deductibile la sfârșitul anului cadou acum, și voi potrivi fiecare dolar pe care il dau cu două.
Dovada că oamenii soluții orientate spre poate face o diferenta semnificativa și măsurabile, în viețile a milioane de oameni este în realizările remarcabile pe care le-am văzut în acest an:
În Africa de Est, noi construim agricole din durabile, care sunt sporirea veniturilor și viața de 21.000 fermieri din mediul rural.
Suntem livrarea darul vederii la 50.000 de peruani deservite cu viata-i va schimba operatii de cataracta.
Suntem consolidarea economiei haitian prin deschiderea Caracol Parcul Industrial din Haiti, un parteneriat public-privat, care va crea până la 60.000 de locuri de muncă în regiune.
Suntem înlocuirea calorii goale în școlile cu opțiuni sănătoase pentru a vă asigura că unul din fiecare trei tineri din America, care sunt deja supraponderali sau obezi au capacitatea de a face alegeri sănătoase și de a reuși atât fizic cât și mental.
Folosind același model care a crescut cu succes accesul la HIV / SIDA medicamente pentru aproape 5 milioane de oameni prin scăderea costurilor de tratament, suntem reducerea costurilor de tratamente pentru malarie, tuberculoză, și diaree pentru a salva milioane de vieti.
Eu spun că "noi" facem aceste lucruri pentru că eu sunt cu siguranță, nu le faci singur. Scară de la proiectele noastre nu este mic - vrem să ajungă la milioane de oameni. Și am nevoie de ajutorul dvs. pentru a face acest lucru.
Sper că mă veți alătura în a face lumea un loc mai bun, iar eu va potrivi darul tău, doi dolari pentru unul.
Avem planuri mari pentru munca noastră în Haiti, Malawi, Statele Unite ale Americii, și în întreaga lume în 2013, dar că se poate întâmpla doar cu sprijinul tău.
Vă mulțumim din nou pentru a schimba lumea cu mine.
Bill Clinton |
Marcaje