Maria Iana a modificat un document.
30 martie la 08:03
prioritatile grupului
1. Intocmirea unei liste cu cel putin o persoana din fiecare oras , judet, comuna, diaspora , care sa se ocupe de campania d-lui Paul Purea. Aceste persoane sa se ocupe personal si sa-si faca echipa cu care doreste sa desfasoare aceasta activitate .
2. In paralel se pregateste un program care sa cuprinda problemele principale ale majoritatii romanilor ; se vor lua in considerare obiectivele principale si urgente la care puteti contribui cu totii prin prezentarea ideilor d-voastra si participarea la dialoguri in interiorul grupului ; acest program urmand a fi prezentat si folosit in organizarea unei formatiuni puternice care sa poata lupta contra clasei politice actuale .
3. Pt. formarea de "grupuri" locale se vor folosi persoanele implicate deja la punctul 1 si altii care doresc sa participe , amanunte si reguli vor fi prezentate la momentul potrivit .
4. Selectarea persoanelor competente care doresc sa se implice in realizarea scopului nostru prin intalniri ,propuneri si discutii directe , se vor organiza intalniri in acest sens .
5. Cine doreste sa adauge alte prioritati in sensul celor de mai sus ,il rog sa le prezinte , le vom discuta si in functie de rezultat le vom adauga sau nu .
6. In cazul in care prin absurd Biroul Electoral Central respinge dosarul d-lui Purea (de la sistemul politic de azi ne putem astepta la orice ) , cu persoanele inscrise in lista intocmita conform punctului 1 , vom continua colaborarea in vederea organizarii de la punctul 3 .
Nu-mi mai place ·
- Văzută de 50
Ţie, lui Ioan Viorel şi altor 9 vă place asta.
Vezi încă 39 comentarii
Miclos Catalina Margareta Foarte bine gândit.
31 martie la 08:52 · Îmi place · 5
Maria Iana e binevenita orice idee sau completare
31 martie la 09:00 · Îmi place · 4
Manuela Ema Oana ok ,vom fii unde trebue
8 aprilie la 05:26 · Îmi place · 3
Horia Grancea Ar mai trebui postate aici ca fișiere câteva din ideile pe care Paul Purea le va duce la Bruxelles. sa stie lumea si CE anume promovează nu doar PE CINE.
Marcaje