Paul Purea
Scurte date (auto)biografice …
Pentru ca foarte multi concetateni vor sa cunoasca aspecte ale vietii si activitatii mele profesionale - fiind inscris in cursa pentru a fi acceptat pe lista candidatilor independenti pentru PE . 2014 –redau mai jos cateva puncte semnificative din biografia mea :
- roman get-beget , nascut in Banat , cu cetatenie romana si germana .
- absolvent al Facultatii de Medicina , Timisoara .
- medic chirurg ( chirurgie generala , viscerala , vasculara si cardiaca ).
- am profesat in Romania si in Germania . Am efectuat peste 25 000 de operatii .
- am condus vremelnic doua mari Clinici de Chirurgie din Germania – chirurgie viscerala toraco-abdominala si chirurgie de urgenta , traumatologica ; Duisburg, Spitalul Academic St. Johannes-Hospital .
- membru al Societatii de Chirurgie Germana .
- am fost peste 10 ani de zile , membru in Comisia de examinare a absolventilor Fac .de Medicina – Universitatea Dusseldorf , Germany ( pentru disciplina “chirurgie “ ).
- am publicat 14 carti in romana si germana .
- sunt propus pentru a deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Romania .
- am construit in Banat o “ Casa de creatie a Uniunii Scriitorilor din Romania “ (in realitate un adevarat complex ), din fonduri proprii .
- sunt membru fondator si presedinte al Asociatiei “Insanatosirea Romaniei – dr.Paul Purea “
- nu am fost membru PCR si nici informator al Securitatii .
Am candidat la Alegerile Locale , 2012, din partea PPDD , pentru CJ Caras Severin , clasandu-ma pe locul II (obtinand aproape 20% din preferintele electorilor ).
Deviza mea : CEEA CE NU SUNTEM PUTEM DEVENI !
Marcaje